Folie profesionala de solar

Folie profesionala de sere

Folii solar profesionala de acoperire pentru sere si solar, multiaditivata, cu durata lunga de viata. Folia are garantia data de producator de minim 2 ani. Dimensiunea folie variaza de la 4.2m latime pana la 12 m latime.

Vizualizare grilă:

Folie solar rezistenta UV

(0)
15,01 Lei

Pretul este 15 lei / kg de folie. Latimi: 6.5m/8.5m/10.5mMaterial: polietilena de joasa densitate LDPE + stabilizator anti UV;Culoare verde,  multistrat (3 straturi)...

Folie mulcire

(0)
19,65 Lei

Pretul afisat reprezinta costul 1 kg de folie de mulcire.Acest tip de folie se vinde numai la rola!Dupa plasarea comenzi veti fi contactat de un reprezentat vanzari din cadru Topsem.ro care va va comunica costul final al rolei.Folia de mulcire neagra se utilizeaza pentru eliminarea ierburilor si insectelor daunatoare culturilor de legume si flori. ..

Folie solar alba Israel rezistenta UV

(0)
20,00 Lei

Pretul este 20 lei / kg de folie. Latimi: 6.5m/8.5m/10.5mFolie pentru solarii profesionala cu grosimea de 150 microni, multistratificata produsa in Israel la cele mai inalte standard de calitate. Proprietati: proprietati mecanice ridicate, stabilitate UV  (durabilitatea foliei), transmisia maxima a luminii la spectrul vizibil (TLT), rezi..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)