Plasa de umbrire verde

Plasa umbrire

Plasa de umbrire de culoare verde, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) cu margine intarita pe toata lungimea materialului si orificii intarite, dispuse din 10 in 10 cm pe toata lungimea sa pentru un montaj simplu si de durata.

Aceasta poate fi utilizata pentru reducerea intensitatii razelor solare (UV) si pastrarea unei temperaturi interioare optime in sere si solarii, a zonelor pentru la pasari si animale precum si pentru protectie impotriva factorilor de mediu precum vantul, grindina, mana.

Deasemenea poate fi utilizata ca paravan pentru garduri sau schele si cladiri aflate in constructie.

Vizualizare grilă:

Plasa de umbrire 80% -B(M): 1.7 - L(M): 20

(0)
100,00 Lei

Grad de umbrire: 80%Latime: 1.7 mLungime: 20 mPlasa de umbrire de culoare verde, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) cu margine intarita pe toata lungimea materialului si orificii intarite, dispuse din 10 in 10 cm pe toata lungimea sa pentru un montaj simplu si de durata.Aceasta poate fi utilizata pentru reducerea intensitatii raze..

Plasa de umbrire verde 80% - B(m): 1.5 - L(m): 20

(0)
89,00 Lei

Grad de umbrire: 80%Latime: 1.5 mLungime: 20 mPlasa de umbrire de culoare verde, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) cu margine intarita pe toata lungimea materialului si orificii intarite, dispuse din 10 in 10 cm pe toata lungimea sa pentru un montaj simplu si de durata.Aceasta poate fi utilizata pentru reducerea intensitatii raze..

Plasa de umbrire verde 80% - B(m): 2 - L(m): 10

(0)
59,00 Lei

Grad de umbrire: 80%Latime: 2 mLungime: 10 mPlasa de umbrire de culoare verde, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) cu margine intarita pe toata lungimea materialului si orificii intarite, dispuse din 10 in 10 cm pe toata lungimea sa pentru un montaj simplu si de durata.Aceasta poate fi utilizata pentru reducerea intensitatii r..

Plasa de umbrire verde 95% - B(m): 2 - L(m): 20

(0)
140,00 Lei

Grad de umbrire: 95%Latime: 2 mLungime: 20 mPlasa de umbrire de culoare verde, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate) cu margine intarita pe toata lungimea materialului si orificii intarite, dispuse din 10 in 10 cm pe toata lungimea sa pentru un montaj simplu si de durata.Aceasta poate fi utilizata pentru reducerea intensitatii r..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.