Domoflor Mix 6 250 L

Domoflor Mix 6 250 L

85,00 Lei
Pret fara TVA 71,43 Lei
Producători
Info produs: Turba substrat Domoflor Mix 6 250 L
Stoc În Stoc
Vizualizat 1537 ori

Descrierea produsului

Domoflor Mix 6 turba 250 L

Turba substrat Domoflor Mix 6 250 L

Turba Domoflor este un substrat pentru producerea rasadurilor,obtinut din 80% turba alba+20% turba neagra+ 1 kg PG MIX 14-16-18/m3+radigen 50 g, agent de umectare 100g/m3,pH 5,6-6,5.Domoflor este recomandat pentru producerea rasadurilor de legume in ghivece sau suporturi alveolare. Ambalat in baloti de 250 l.

Radigenul este un ingrasamant cu micronutrienti cu eliberare lenta, cu utilizare in horticultura profesionala.Micronutrientii fiind esentiali intr-o balanta corecta pentru plante de calitate.

Compozitie:

2% Fe-fier,din care 0.9% sub forma de chelat EDTA+0.9% sub forma de chelat HEDTA

1.5% Cu-cupru

1% Mn-mangan

0.8% Mo-molibden sub forma de molibdat solubil in apa

0.6%B-bor

0.5%Zn-zinc

5%MgO-oxid de magneziu

Radigen contine fier,cupru,mangan,molibden,bor si zinc sub diferite forme chimic,garantand un flux stabil de micronutrienti esentiali pentru cateva luni,combinat cu un efect imediat de start-up.

Fierul,atat de important,este prezent in mai multe forme chelate,oferind o valabilitate extinsa,o caracteristica de mare importanta mai ales pentru plantele cultivate in conditii reci,sau cele cu cerinte speciale pentru acest nutrient.

Radigen contine de asemenea micronutrienti sub forma de aliaje metalice, care reprezinta o sursa foarte eficienta de hrana,cu actiune independenta fata de PH-ul solului. Fiind insolubil in apa,asigura eliberarea indelungata de micronutrienti,fara pericolul,spalarii si nu creste nivelul sarurilor,fiind indispensabil pentru cultivarea plantelor sensibile la cultivarea in substraturi saturate,cum ar fi Azaleele.

Radigen are efect pentru cel putin 6 luni in conditii de cultura in sere si 12 luni in conditiile de afara.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.