Unelte

Casa si gradina

Unelte pentru casa si gradina aparat de legat vita de vie, foarfece de tuns oi, secera, sapa, fierastrau, plantator bulbi, foarfeca de taiat vita de vie.

Vizualizare grilă:

Aparat pentru legat vita de vie si legume

(0)
95,00 Lei

Aparat foarte util si eficient pentru legarea cu banda din polipropilena. Se foloseste la legarea diverselor plante precum vita de vie, rosii, castraveti, dar si a altor culturi. Pachetul contine: 1 banda si 200 capse. Se instealeaza foarte usor in caseta dedicata impreuna cu capsele speciale pentru acest aparat. Aparatul are in dotare o lama pentr..

Fierastrau pentru lemn cu 3 panze

(0)
30,00 Lei

Date tehnice 3 panze pentru taiere Lungime: 35 cm 9 dinti per inch si 13 dinti/inch Lungime totala: 40 cm..

Fierastrau pentru lemn cu maner de plastic

(0)
20,00 Lei

Fierastrau pentru lemnL[mm] – Lungime: 350Greutate [kg]: 0.15..

Fierastrau pentru pomi cu maner de plastic

(0)
11,00 Lei

Fierastru pentru pomi.L[mm] – Lungime: 400Greutate [kg]: 0.09..

Fierastrau pentru pomi maner TPR

(0)
10,00 Lei

Pentru executarea diverselor lucrari prin casa sau gradina. Daca aveti nevoie de o scula pe care sa va puteti baza cand efectuati diverse lucrari in timpul liber contati pe: Ferastrau pentru Pomi ET(R) Produsele marca EVOTOOLS respecta normele de calitate, ele fiind destinate lucrarilor de tip hobby. Caracteristici: Lungime: 350mm..

Foarfeca pentru taiat vita de vie 200 mm

(0)
20,00 Lei

Lama din aliaj de otel pentru o taiere curata si precisa Manere metalice ergonomice pentru o manevrare sigura si confortabila Diametru maxim de taiere 30mm..

Foarfeca pentru taiat vita de vie cu maner din metal

(0)
25,00 Lei

Lama din aliaj de otel pentru o taiere curata si precisa Manere metalice ergonomice pentru o manevrare sigura si confortabila Diametru maxim de taiere 30mm..

Foarfeca pentru tuns oi

(0)
30,00 Lei

Foarfeca pentru tuns oiL[mm] – Lungime: 300Greutate [kg]: 0.38..

Masina de spalat cu presiune PW 1650 EPTO

(0)
399,99 Lei

Putere: 1650 W Greutate: 7.00 kg Compacta si usor de manipulat si depozitat. Mobilitate sporita, cu raza mare de actiune. Lance lunga cu jet reglabil pentru diverse utilizari...

Mini sapa

(0)
5,00 Lei

Date Tehnice: maner plastic, cadru din otel-carbon...

Mini sapaliga cu maner de lemn

(0)
10,00 Lei

Pentru executarea diverselor lucrari prin casa sau gradina. Daca aveti nevoie de o scula pe care sa va puteti baza cand efectuati diverse lucrari in timpul liber contati pe: Mini-Sapaliga cu Maner Lemn..

Plantator pentru bulbi

(0)
25,00 Lei

Evotools reprezinta marca de scule si unelte destinata micilor mesteri. Produsele din aceasta gama sunt de o calitate superioara si sunt destinate uzului semi-profesional...

Secera cu maner de lemn

(0)
8,00 Lei

Secera cu maner de lemn, o unealta agricola cu lama curbata folosita pentru a reteza cereale sau a taia iarba pentru fan. Partea dinauntrul lamei este ascutita pentru a-i permite utilizatorului sa secere plante luandu-le in mana. A fost in general inlocuita cu coasa, dar ramane in uz in situatii cand folosirea coasei este incomoda.Date tehnice: lun..

Secera cu maner lung

(0)
11,00 Lei

Secera cu maner lung, o unealta agricola cu lama curbata folosita pentru a reteza cereale sau a taia iarba pentru fan. Partea dinauntrul lamei este ascutita pentru a-i permite utilizatorului sa secere plante luandu-le in mana. A fost in general inlocuita cu coasa, dar ramane in uz in situatii cand folosirea coasei este incomoda.Date tehnice: lungim..

Cos flexibil rotund 12 l

(0)
7,70 Lei

Cos rotund, flexibil, de culoare negru.Volum: 53 litri...

Cos flexibil rotund 22 l

(0)
11,00 Lei

Cos rotund, flexibil, de culoare negru.Volum: 53 litri...

Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.