Bird Repeller 1 L

Bird Repeller 1 L

190,00 Lei
Pret fara TVA 174,31 Lei
Info produs: Bird Repeller 1 L
Stoc În Stoc
Vizualizat 64 ori

Descrierea produsului

Repelent impotriva pasarilor salbatice 1 L

Bird Repeller 1 L

Bird Repeller 1 L este un repelent extrem de puternic, formulat pe baza de uleiuri vegetale, care actioneaza impotriva pasarilor salbatice (ciorilor, graurilor, vrabiilor si fazanilor).

Se prezinta sub forma de de gel superconcentrat de culoare galben-caisa, cu densitatea: 1,25 kg / 1L volumetric.

Bird Repeller contine un mix de arome foarte puternice in suspensie de glycol, care prin natura formularii vor tine la distanta cu succes pasarile nedorite.

Modul de actiune al produsului este REPELENT deoarece mixul de arome ultraconcentrate sunt degajate rapid, pe distante mari, fiind extrem de eficiente impotriva pasarilor salbatice.


Mod de utilizare:

Bird Repeller poate fi mixat cu apa in proportie de 1:1 (1L solutie / 1L de apa) si aplicat in benzi de 3-4 cm de-a lungul zonei care se doreste a fi protejata sau poate fi aplicat pe tampoane de vata care se vor dispune de jur-imprejurul zonei care se doreste a fi protejata.


Pentru protectia gradinilor se recomanda a fi aplicat astfel:

Se inmoaie mai multe carpe direct in produs si se atarna pe aracii din interiorul gradinii / gardul gradinii sau se realizeaza o imprejmuire cu araci dispusi la 7-10m pe care se atarna carpele inmuiate in AB-STOP.

Pentru protectia pomilor / vitei de vie, atarnati in interiorul acestora (coroana / bolta) carpe inmuiate direct in Bird Repeller.


ATENTIE!

SE RECOMANDA FOLOSIREA MANUSILOR IN MANIPULAREA PRODUSULUI AB-STOP DEOARECE CONTINUTUL SE POATE IMPREGNA IN PRIMELE STRATURI ALE PIELII SI POATE DURA MAI MULT TIMP PANA VA DISPAREA.


Cu toate acestea, produsul nu este toxic si nu afecteaza sanatatea umana sau a animalelor care vor interactiona cu acesta deoarece este formulat exclusiv pe baza de arome superconcentrate.


Conditii de pastrare: 5 - 25 de grade Celsius.

Valabilitate: 60 luni de la data productiei


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.