Black Friday - Ingrasaminte

Super reduceri la gama de ingrasaminte

Profita de promotii pe care Topsem Cris SRL le ofera de Black Friday. Ai discount de pana la 55% la o gama variata de produse. Pe www.topsem.ro , Black Friday nu tine o zi, ci un weekend intreg. 


Vizualizare grilă:

Ingrasamant gazon Autumn - Winter 1 kg

(0)
35,00 Lei

Caracteristici:Pro Lawn Autumn-Winter 1 kg este un ingrasamant pentru gazon, formulat pe baza de N.P.K, ideal de folosit in perioadele reci de toamna si pe perioada iernii.Ingrasamantul Pro Lawn Autumn- Winter ajuta la prevenirea stresului din timpul lunilor reci de iarna, acesta trecand peste perioadele de inghet/dezghet fara sa sufere un stres ex..

-55%

Ingrasamant gazon Control Lawn Weed 1 kg

(0)
24,74 Lei 55,00 Lei

Caracteristici: Control Lawn Weed 1 kg  este un ingrasamant cu eliberare lenta, formulat pe baza de N.P.K., care ofera nutrientii necesari gazonului, dar ajuta si la combaterea buruienilor dicotiledonate.Dupa aplicarea ingrasamantului, substantele impotriva buruienilor se fixeaza pe acestea si le elimina.In 3-4 saptamani, buruienile dispa..

Ingrasamant gazon Maintenance 1 kg

(0)
42,00 Lei

Caracteristici:Pro Lawn Maintenance 1 kg este un ingrasamant pentru intretinerea gazonului, formulat pe baza de N.P.K.Aplicarea ingrasamantului Pro Lawn Maintenance 1 kg are ca rezultat un gazon sanatos, prin eliberarea controlata a nutrientilor pe o perioada de 2-3 luni.Acest ingrasamant este ideal pentru utilizari generale si pentru o crestere ec..

Ingrasamant gazon Stress Rezist 1 kg

(0)
45,00 Lei

Caracteristici:Pro Lawn Stress Rezist 1 kg este un ingrasamant pe baza de N.P.K., special conceput pentru prevenirea stresului la gazon, acesta devenind mai rezistent la conditiile climatice nefavorabile.Pro Lawn Stress Rezist 1 kg stimuleaza rezistenta celulara a plantelor si creste continutul de nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii.Recoman..

Ingrasamant gazon Universal Lawn Fertilizer 1 kg

(0)
25,00 Lei

Caracteristici:Universal Lawn Fertilizer 1 kg este un ingrasamant universal cu eliberare controlata, pe baza de N.P.K., ideal pentru fertilizarea gazonului pe tot parcursul anului.Recomandari de aplicare:Doza de aplicare: 30-35 h / mpInainte de aplicarea ingrasamantului, se tunde gazonul.Dupa fertilizare, gazonul se uda cu 5 l apa / mp.Continut:15%..

Ingrasamant bio Aloe Vera 500 ml

(0)
15,00 Lei

Ready Made Aloe Vera 500 ml este un ingrasamant EC de tip N.P.K. pentru plante de ghiveci si de gradina. Un flacon contine 500 ml de ingrasamant cu azot, fosfor si potasiu, imbogatit cu microelemente esentiale in cresterea si dezvoltarea plantelor. Prin formula sa inovativa, asigura florilor si plantelor necesarul de nutrienti in procesele de ..

Ingrasamant Bonsai 500 ml

(0)
15,00 Lei

Ready Made Bonsai 500 ml este un ingrasamant EC de tip N.P.K. pentru plante de ghiveci si de gradina. Un flacon contine 500 ml de ingrasamant cu azot, fosfor si potasiu, imbogatit cu microelemente esentiale in cresterea si dezvoltarea plantelor. Prin formula sa inovativa, asigura florilor si plantelor necesarul de nutrienti in procesele d..

Ingrasamant Cactusi 500 ml

(0)
15,00 Lei

Ready Made Cactusi 500 ml este un ingrasamant EC de tip N.P.K. pentru plante de ghiveci si de gradina. Un flacon contine 500 ml de ingrasamant cu azot, fosfor si potasiu, imbogatit cu microelemente esentiale in cresterea si dezvoltarea plantelor. Prin formula sa inovativa, asigura florilor si plantelor necesarul de nutrienti in procesele ..

Ingrasamant Citrice 500 ml

(0)
15,00 Lei

Ready Made Citrice 500 ml este un ingrasamant EC de tip N.P.K. pentru plante de ghiveci si de gradina. Un flacon contine 500 ml de ingrasamant cu azot, fosfor si potasiu, imbogatit cu microelemente esentiale in cresterea si dezvoltarea plantelor. Prin formula sa inovativa, asigura florilor si plantelor necesarul de nutrienti in procesele ..

Ingrasamant Conifere 500 ml

(0)
15,00 Lei

Ready Made Conifere 500 ml este un ingrasamant EC de tip N.P.K. pentru plante de ghiveci si de gradina. Un flacon contine 500 ml de ingrasamant cu azot, fosfor si potasiu, imbogatit cu microelemente esentiale in cresterea si dezvoltarea plantelor. Prin formula sa inovativa, asigura florilor si plantelor necesarul de nutrienti in procesele..

Ingrasamant pentru afine Cranberries Fert 360 g

(0)
70,00 Lei

Cranberries Fert 360 g este un ingrasamant pe baza de carbon organic si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii afinelor.Cranberries Fert 360 g stimuleaza procesul de inverzire si inflorire si intareste sistemul imunitar al plantei, aceasta devenind mai rezistenta la bolile foliare si radiculare.Doze recomandate:- La plantarea afinelor: Se ..

Ingrasamant pentru capsuni Fragole Fert 360 g

(0)
70,00 Lei

Fragole Fert 360 g este un stimulator de legare si rodire pentru capsuni, formulat pe baza de carbon organic si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii.Prin formularea sa, asigura capsunilor o crestere si o dezvoltare sanatoasa.Fragole Fert 360 g stimuleaza procesul de inflorire prevenind caderea florilor si fructelor abia formate, dezvolta..

Ingrasamant pentru catina Sea Buckthorn Fertilizer 360 g

(0)
70,00 Lei

Sea Buckthorn Fertilizer 360 g este un ingrasamant formulat pe baza de carbon organic si microelemente necesare cresterii si devoltarii catinei.Aplicarea ingrasamantului Sea Buckthorn Fertilizer 360 g are ca rezultat obtinerea unor productii mari si de buna calitate.Acest produs stimuleaza cresterea fructelor si cresterea permeabilitatii membranelo..

Ingrasamant pentru citrice Healthy Citrus Fert 360 g

(0)
70,00 Lei

Healthy Citrus Fert 360 g este un ingrasamant pe baza de carbon organic si microelemente, ideal pentru toate tipurile de plante din grupa citrice.Datorita continutului sau impiedica aparitia clorozei ( ingalbenirea frunzelor ), ajuta la formarea fructelor sanatoase si a unui foliaj verde, sanatos.Healthy Citrus Fert 360 g imbunatateste aspectul fru..

Ingrasamant pentru lavande Purple Land 360 g

(0)
70,00 Lei

Purple Land 360 g este un ingrasamant pe baza de carbon organic si microelemente, ideal pentru nutrierea lavandelor, precum si pentru alte plante medicinale.Aplicarea acestui ingrasamant are ca rezultat dezvoltarea radacinii, o inflorire bogata si o culoare mai intensa.Doze recomandate:- La plantare: Se inmoaie radacina in solutie: 360 g / 100 l ap..

Ingrasamant pentru zmeura Tasty Raspberries 360 g

(0)
70,00 Lei

Tasty Raspberries 360 g este un ingrasamant pe baza de carbon organic si microelemente, destinat culturii de zmeura.Tasty Raspberries 360 g are efect pozitiv asupra cresterii, dezvoltarii corespunzatoare, infloririi bogate si formarii de fructe sanatoase si suculente.Doze recomandate:- La plantarea zmeurei: Se inmoaie radacina in solutie: 360 g / 1..

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.