Topsem Cris SRL

Topsem Cris S.R.L. este o societate fondată în România in anul 2015. Desi suntem o companie nou inființată ne-am pus amprenta în domeniul agriculturii străbătând zona Dobrogei în lung și-n lat distribuind semințe pentru micul fermier, pentru producătorii de răsaduri și nu în ultimul rând pentru fermierii care folosesc semințele în culturile profesionale.

 

Experiența anilor trecuți ne-a inițiat în a  ne dezvolta activitatea creând ambalaje de diferite cantități în funcție de cerințele clienților ajungând astfel să ambalăm semințe la cantități mici(1-30 grame) dar și semințe la cantități mari (1-20 kilograme).

Întotdeauna compania Topsem Cris S.R.L. este alături de clienți oferindu-le suport de specialitate și produse de calitate superioară.

 

Deoarece suntem deschiși către noi oportunități de afaceri, am reușit să încheiem angajamente de lungă durată cu partenerii noști naționali și internaționali alături de care produsele noastre capătă un plus valoare. 

 

Topsem Cris S.R.L. vă pune la dispoziție o gamă variată de semințe autohtone precum tomate Buzău 4, Buzău 22, Buzău 47, Buzău 1600, renumita varză de Buzău, dulcele pepene de Dăbuleni, dar și semințe de dovlecel White Bush, morcovii Nantes, ridichii Cherry Belle, castraveți cornichon de Paris, pepenii Crimson Sweet si Sugar Baby dar și alte soiuri de legume.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.