Combatere buruieni

Erbicid selectiv

Erbicidele sunt produse chimice cu o actiune selectiva folosite pentru distrugerea buruienilor din culturile agricole. Erbicidele selective distrug anumite plante si lasa culturile dorite nederanjate. Topsem va pune la dispozitie o gama larga de erbicide. Ele se impart in doua categorii: erbicide totale si selective.

Vizualizare grilă:

Erbicid preemergent porumb, pepeni, Dual Gold 960 EC 5 l

(0)
730,96 Lei

Dual Gold 960 EC este un concentrat emulsionabil ce se prezinta sub forma de lichid limpede, usor vascos, omogen, de culoare coniac. Contine 960 g/l S-metolaclor. Dual Gold 960 EC face parte din grupa acetanilidelor. Dual Gold 960 EC este preluat prin coleoptil in timpul germinatiei semintelor si in cursul perioadei de rasarire. Astfel buruien..

Erbicid selectiv ceapa, porumb, cereale paioase Cerlit 1l

(0)
127,00 Lei

Cerlit este un erbicid sistemic, substanta activa este rapid translocata, care, la buruienile sensibile provoaca o reactie tipic auxinica, la numai cateva ore de la aplicare, manifestandu-se prin rasucirea frunzelor. Mod de aplicare: Cerlit este omologat ca erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din cereale paioase, vi..

Erbicid selectiv fasole, cartof, mazare Benta 480 SL 1 l

(0)
136,36 Lei

Benta 480 SL este un erbicid selectiv postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile agricole. Poate fi absorbit atat prin frunze cat si prin radacini si translocat acropetal prin xilem. Cresterea buruienilor se opreste din cauza incapacitatii de a se produce biomasa dupa care se ingalbenesc si se usuca. Efectul maxim se..

Erbicid selectiv fasole, cartof, mazare Benta 480 SL 5 l

(0)
671,99 Lei

Benta 480 SL este un erbicid selectiv postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile agricole. Poate fi absorbit atat prin frunze cat si prin radacini si translocat acropetal prin xilem. Cresterea buruienilor se opreste din cauza incapacitatii de a se produce biomasa dupa care se ingalbenesc si se usuca. Efectul ..

Erbicid selectiv floarea soarelui, lucerna Pulsar 40 5 l

(0)
1.124,88 Lei

Pulsar 40 este un erbicid selectiv postemergent (in vegetatie) pentru combaterea buruienilor anuale cu frunze late si a unor buruieni cu frunza ingusta in cultura de: floarea soarelui tip Clearfield, soia, lucerna, mazare, orez. Erbicidul Pulsar 40 se prezinta sub forma de lichid omogen, mobil de culoare brun-verzui. Este un erbicid pe baza de imaz..

Erbicid selectiv grau, orz Helmstar 75 WG 20 g

(0)
40,00 Lei

Helmstar 75 WG- un erbicid selectiv, ce contine 750g/kg Tribenuron-metil, sub forma de granule dispersabile in apa, pentru controlul post-emergent al buruienilor cu frunze late, la culturile de cereale ( grau, orz). Proprietati generale: Helmstar 75 WG este un erbicid eficient, in doze mici de aplicare. Ingredientul activ este absorbit mai intai pr..

Erbicid selectiv grau, orz, triticale Tribe 75 WG 10 g

(0)
25,00 Lei

Este un erbicid sulfonilureic, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase. Are actiune predominant foliara, dar poate fi absorbit si prin radacini. Actioneaza prin inhibarea enzimei acetolactat sintaza ( ALS ) ducand la incetarea diviziunii celulare si implicit a proceselor de crestere a buruienilor tinta. Efect..

Erbicid selectiv grau, orz, triticale Tribe 75 WG 20 g

(0)
40,00 Lei

Este un erbicid sulfonilureic, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase. Are actiune predominant foliara, dar poate fi absorbit si prin radacini. Actioneaza prin inhibarea enzimei acetolactat sintaza ( ALS ) ducand la incetarea diviziunii celulare si implicit a proceselor de crestere a buruienilor ti..

Erbicid selectiv lucerna, trifoi, morcov, Kerb 50 W 1 kg

(0)
250,00 Lei

Kerb™ 50 W este un erbicid sistemic, selectiv, folosit in pre/postemergenta, pentru combaterea buruienilor monocotile anuale, unele monocotile perene, precum si a unor buruieni dicotiledonate din culturile de lucerna, trifoi, salata, morcov, sfecla de zahar. Asigura o combatere foarte buna a cuscutei in conditiile aplicarii unei tehnologii corespun..

Erbicid selectiv porumb Adengo 465 SC 1 l

(0)
645,00 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si post emergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia un..

Erbicid selectiv porumb Adengo 465 SC 200 ml

(0)
142,79 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si post emergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia unica “Syn..

Erbicid selectiv porumb Adengo 465 SC 5 l

(0)
2.909,99 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si post emergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia un..

Erbicid selectiv porumb Arigo 3.3 kg

(0)
2.670,77 Lei

Arigo -Erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta timpurie a buruienilor graminee si cu frunza lata, anuale si perene la porumb. Contine: 12% nicosulfuron + 3% rimsulfuron + 36% mezotrione Formulare: granule dispersabile in apa (WG) Ambalat la 330 gr si 3.300 gr. Arigo® este un amestec de trei substante active cu un spectru larg de combate..

Erbicid selectiv porumb Arigo 330 g

(0)
268,70 Lei

Arigo -Erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta timpurie a buruienilor graminee si cu frunza lata, anuale si perene la porumb. Contine: 12% nicosulfuron + 3% rimsulfuron + 36% mezotrione Formulare: granule dispersabile in apa (WG) Ambalat la 330 gr si 3.300 gr. Arigo® este un amestec de trei substante active cu un spectru larg de..

Erbicid selectiv porumb Equip 1 l

(0)
109,87 Lei

Equip este preluat rapid de buruieni în doua ore de la tratament. Eventualele precipitatii ulterioare nu afecteaza actiunea erbicidului. Equip conduce la stoparea cresterii buruienii dupa 1-3 zile, îngalbenirea si/sau înrosirea frunzelor dupa 4-10 zile si necrozarea progresiva a lastarilor dupa 7-20 zile, urmata de moartea plantei. Formularea OD ma..

Erbicid selectiv porumb Sajon 4 OD 1 l

(0)
90,00 Lei

Mod de actiune si utilizare: Formularea OD - dispersie in ulei - Aceasta formulare superioara din punct de vedere al performantei biologice imbunatateste simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtie in frunza. Sajon 4 OD nu este influentat de ploile ce survin la 4 ore dupa aplicare si nu are efect remanent pentru cultura urmatoare. ..

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)