Fungicide Ready Made

Ready Made fungicide

Fiind un produs Ready Made nu necesita pregatirea solutiei in prealabil. Se agita flaconul si se aplica foliar, insa fara a face exces. Se pulverizeaza uniform pe toata suprafata plantei.


Vizualizare grilă:
-16%

Fungicid Aloe Vera 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Aloe Vera 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca u..

-16%

Fungicid Azalee 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Azalee 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca..

-16%

Fungicid Begonia 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Begonia 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Bonsai 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Bonsai 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biosti..

-16%

Fungicid Cactusi 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Cactusi 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Cale 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Cale 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostimu..

-16%

Fungicid Citrice 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Citrice 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Conifere 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Conifere 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biosti..

-16%

Fungicid Crizanteme 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Crizanteme 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bios..

-16%

Fungicid Gerbera 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Gerbera 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostim..

-16%

Fungicid Hibiscus 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Hibiscus 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bios..

-16%

Fungicid Hortensii 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Hortensii 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bio..

-16%

Fungicid Muscate 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Muscate 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Orhidee 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Orhidee 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostim..

-16%

Fungicid Petunia 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Petunia 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostim..

-16%

Fungicid Plante Ornamentale 500 ml

(0)
20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Plante Ornamentale 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ..

Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.