Fungicid floarea soarelui Topsin 70 wdg 10 g

Fungicid floarea soarelui Topsin 70 wdg 10 g

2,63 Lei
Pret fara TVA 2,41 Lei
Cod produs: Fungicid sistemic Topsin 70 wdg 10 g
Stoc În Stoc
Vizualizat 822 ori

Descrierea produsului

Fungicid legume Topsin 70 wdg 10 g

Fungicid Topsin 70 wdg 10 g

Topsin 70 wdg este un produs sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare maron. Topsin 70 wdg este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa, folosit pentru tratarea si protejarea culturilor agricole impotriva bolilor. Produsul are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata. Poate fi aplicat atat la producerea rasadurilor cat si in timpul vegetatiei culturilor. Topsin 70 wdg nu prezinta fitotoxicitate pentru culturi la dozele recomandate. Tratamentele se vor aplica preventiv pentru a avea cele mai bune rezultate. Timp de pauza pana la recoltare: 14 zile pentru pomi, vita de vie si 3 zile pentru legume. Pregatirea solutiei: Se umple rezervorul masinii de tratat pana la jumatate, se adauga cantitatea calculata de produs si apoi se completeaza cu restul de apa. Se va agita bine solutia de stropit In timpul umplerii si aplicarii. Tehnica de aplicare: Se vor folosii echipamente specifice culturilor din camp. Volumul de solutie este cel specific fiecarei culturi. Prevenirea aparitiei rezistentei: pentru evitarea formelor de rezistenta se vor alterna tratamentele cu alte produse.

Compatibilitate: Poate fi amestect In rezervor cu alte produse de protectia plantelor sau fertilizanti foliari, dar este recomandat Inainte sa se faca un test fizico-chimic pentru amestecul preconizat. Spectru de combatere: cereale: fainarea - 1.0kg/ha. Tomate: patarea cafenie a frunzelor - 0.1% (10g/10l apa), fuzarioza in doza de 0.05-0.1% (10g/10l apa). Tomate , ardei, vinete: uscarea vasculara a legumelor in doza de 0.05%-0.1% (10g/10l apa). Castraveti: fuzarioza si verticilioza in doza de 0.05%-0.1% (10g/10l apa). Pepeni galbeni: fuzarioza in doza de 0.05%-0.1% (10g/10l apa). Pomi fructiferi: rapan, fainarea la mar in doza de 0.07% (10g/14 l apa), rapanul, patarea alba a frunzelor, entemosporioza la par, antracnoza la cires si visin, monilioza fructelor in doza de 0.07% (10g/14 l apa). Capsuni: putregaiul cenusiu, putregaiul alb in doza de 0.07% (10g/14 l apa). Vita de vie: putregaiul cenusiu, fainarea in doza de 0.1-0.12% (10g/8-10 l apa/80-100mp). Silvicultura: inrosirea acelor de pin in doza de 0.05-0.1% (10g/10 l apa).

Timp de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare. Trebuie sa treaca 3 zile la legume si pepeni, 15 zile la pomii fructiferi si vita de vie, 14 zile la cereale.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cumpara