Combatere boli

Fungicide

Fungicidele sunt compusi chimici utilizati pentru combaterea bolilor criptogamice la plante: mana, rapan, fainare, patare, foc bacterian, septorioza etc. la diferitele culturi floarea soarelui,  porumb, rapita, legume, vita de vie, pomi fructiferi.

Vizualizare grilă:

Fungicid grau, orz Artea 330 EC - 1 l

(0)
291,50 Lei

ARTEA 330 EC este un concentrat emulsionabil care se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, de culoare galben pai. ARTEA 330 EC este un fungicid compus din doua substante active: ciproconazol si propriconazol. Acestea sunt absorbite de partile verzi ale plantei in mare parte in timp de 1 ora de la aplicare si sunt transportate acropetal in ..

-13%

Fungicid Mikal Flash 30 g

(1)
7,64 Lei 8,83 Lei

Mikal Flash se remarca prin actiunea preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene, impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului. Fosetil de aluminiu este una dintre putinele substante active destinate combaterii manei care poseda sistemie completa ascendenta si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorc..

Fungicid sistemic rapita, grau, orz Tebucur 250 EW - 5 l

(0)
736,93 Lei

Tebucur 250 EW este un fungicid sistemic cu actiune protectiva si curativa. Produsul are un termen de garantie indelungat, un efect rapid si vizibil asupra culturilor si se poate folosi ca si regulator de crestere la rapita. Tebucur 250 EW se aplica in timpul perioadei de vegetatie la rapita, pentru prevenirea si combaterea bolilor foliare, la grau..

Fungicid floarea soarelui, rapita, cereale Amistar Xtra 280 SC 1 l

(0)
340,00 Lei

Amistar Xtra este un fungicid ce contine doua substante active: azoxistrobin si ciproconazol. Azoxistrobin face parte din grupa strobilurinelor, are un spectru larg de actiune impotriva bolilor foliare la cereale, floarea soarelui si rapita. In celulele agentilor patogeni, azoxistrobin blocheaza transportul electronilor in mitocondrie. Ciproconazol..

Fungicid rapita Caramba Turbo 5 l

(0)
833,85 Lei

Caramba Turbo este un produs destinat culturii de rapita care combina substanta activa a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de crestere (mepiquat clorura). Aceasta combinatie asigura controlul eficient al bolilor, oferind totodata avantajele unui regulator de crestere.Mod de folosire si aplicare:Se poate aplica toamna cand rapita ar..

Fungicid selectiv vita de vie Vivando 1 l

(0)
458,39 Lei

Vivando se prezinta sub forma de lichid, de culoare bej, cu miros alifatic. Produsul este un fungicid de ultima generatie, bazat pe metrafenona din familia chimica de benzofenone cu actiune protectiva si curativa.Substanta activa are un mod unic de actiune, interfereaza in procesul de diferentiere celulara a diferitelor etape din ciclul agentului p..

Sterilizant sol, fungicid, erbicid, insecticid Basamid 1 kg

(0)
83,93 Lei

Basamid Granule este un sterilizant al solului ce se aplica la suprafata solului si se incorporeaza. In conditii de umiditate, produsul se descompune formand un gaz sterilizant, cu efect nematocid, fungicid, insecticid si erbicid.Pentru o actiune erbicida se recomanda acoperirea cu folie a solului tratat sau compactarea si inundarea solului pentru ..

Fungicid Antracol 70 WP 20 g

(0)
2,50 Lei

Antracol 70 wp este un fungicid organic din grupa ditiocarbamatilor, cu actiune preventiva de contact. Blocheaza germinatia sporilor si patrunderea miceliului ciupercilor patogene in plante. Este un fungicid de tip multi-site, impiedicand aparitia formelor rezistente. Produsul prezinta o rezistenta buna la ploile de maxim 10 mm. Antracol 70 wp ..

Fungicid Bravo 500 SC 20 ml

(0)
8,00 Lei

Produsul se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen de culoare gri deschis. In Romania produsul este omologat la urmatoarele culturi de camp: Sfecla rosie: cercospora beticola (cercosporioza) 1,5-2,0 l/ha.Tomate: alternaria solani (alternarioza..

Fungicid legume, pomi, vita de vie Dithane M-45 20 g

(0)
3,00 Lei

Dithane M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc. Dithane M-45 este o pulbere umectabila foarte fina de culoare galbena ce contine 80% mancozeb. Dithane M-45 prin modul de actiune multisite (Intrerupe activitatea enzimatica ..

Fungicid pe baza de cupru Coppermax 30 g

(0)
4,64 Lei

Fungicid Coppermax, este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra,dispersabile in apa,cu un continut de 500 g/l cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru. Coppermax actioneaza prin contact,adera bine pe suprafata frunzelor.Fungicid Coppermax, se aplica,la avertizare,in perioada de vegetatie,ca tratament folia..

Fungicid sistemic Aliette 80 wg 20 g

(0)
6,69 Lei

Fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea focului bacterian la mar, par, gutui, a manei la hamei, castraveti si ceapa. In Romania produsul este omologat pentru a fi utilizat in combaterea bolilor la urmatoarele culturi, doze, concentratii si conditii: mar, par, gutui: 0,3 % pentru combaterea focului bacterian al rozaceelor (erwinia amylovora)..

Fungicid sistemic Shavit F 72 wdg 20 g

(0)
3,54 Lei

Shavit F 72 wdg este un amestec fungicid obtinut dintr-un component din grupa triazolilor: triadimenol cu 2% substanta activa si un component din grupa ftalimidelor: folpet cu 70% substanta activa. Este formulat ca granule dispersabile in apa, cu aspect fin, omogen, mobil fara tendinta de sfaramare, de culoare crem-beije si prezinta un miro..

Fungicid sistemic Topsin 70 wdg 10 g

(0)
2,63 Lei

Topsin 70 wdg este un produs sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare maron. Topsin 70 wdg este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa, folosit pentru tratarea si protejarea culturilor agricole impotriva bolilor. Produsul are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada inde..

Fungicid cartof, legume, vita de vie Antracol 70 WP 1 kg

(0)
55,00 Lei

Antracol® 70 WP se prezinta sub forma unei pulberi fine omogene, fara tendinta de aglomerare, de culoare bej si cu un usor miros caracteristic. Mod de actiune: Antracol® 70 WP este un fungicid organic din grupa ditiocarbamatilor, cu actiune preventiva de contact: blocheaza germinatia sporilor si patrunderea miceliului ciupercilor patogene In pla..

Fungicid de contact vita de vie, legume Rovral 500 SC 1 l

(0)
267,00 Lei

Fungicid Rovral 500 SC este conditionat sub forma unei suspensii fine, omogene, mobile, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire intr-un sistem omogen, de culoare alba. Rovral 500 SC este un fungicid de contact care apartine grupei dicarboximidelor. Este deosebit de eficace impotriva germinatiei sporilor, cre..

Afişare 1 - 16 din 63 (4 pagini)