Igiena publica

Produse casa si gradina

Produsele din categoria igiena publica sunt insecticide impotriva   plosnitelor de pat, purecilor, paduchilor de gaina, gandacilor si furnicilor, capuselor, cartitelor, mustelor, tantarilor. Produse pentru casa si gradina.

Vizualizare grilă:

Mole Repeller 1 L

(0)
190,00 Lei

Mole Repeller 1 L este un repelent extrem de puternic, formulat pe baza de ingrediente sigure pentru om și animale.Se prezinta sub forma de gel superconcentrat de culoare verde-menta.Densitate produs: 1,25 kg / 1L volumetricAcesta contine un mix de arome foarte puternice in suspensie de glycol, care prin natura formularii vor tine la distanta cu su..

Bird Repeller 1 L

(0)
190,00 Lei

Bird Repeller 1 L este un repelent extrem de puternic, formulat pe baza de uleiuri vegetale, care actioneaza impotriva pasarilor salbatice (ciorilor, graurilor, vrabiilor si fazanilor).Se prezinta sub forma de de gel superconcentrat de culoare galben-caisa, cu densitatea: 1,25 kg / 1L volumetric.Bird Repeller contine un mix de arome foarte put..

Wild Repeller 1 L

(0)
190,00 Lei

Wild Repeller 1 L este un repelent extrem de puternic, formulat pe baza de uleiuri vegetale naturale, care actioneaza asupra animalelor salbatice (mistretilor, cerbilor si caprioare).Se prezinta sub forma de gel superconcentrat de culoare rosu-zmeura, avand densitatea 1,25 kg / 1L volumetric.Acesta contine un mix de arome foarte puternice in suspen..

Rodent Repeller 1 L

(0)
190,00 Lei

Rodent Repeller 1 L este un repelent extrem de puternic formulat pe baza de uleiuri vegetale naturale, care actioneaza impotriva rozatoarelor.Se prezinta sub forma de gel superconcentrat de culoare rosu-carmin.Densitate produs: 1,25 kg / 1L volumetricAcesta contine un mix de arome foarte puternice in suspensie de glycol, care prin natura formularii..

Repelent cartite 50 g

(0)
8,99 Lei

Bentonita este o argila sub forma de granule foarte fine, care are un continut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorita acestor componenti, este ideala pentru fertilizarea rapida a solului. De asemenea, granulatia sa ajuta la aerarea solului, ameliorarea PH-ului ( datorita calciului), dar si ..

Insecticid bio Plosnite de pat 50 g

(0)
10,99 Lei

BEST GARDEN PLOSNITE DE PAT PRODUS 100% NATURALPulberea de diatomee are un efect asupra chitinei plosnitelor de pat prin modul unic de actiune si anume, strapungerea chitinei si provocarea deshidratarii si in final moartea insectelor, intr-un interval de 72 ore dupa aplicare.Produsul este obtinut din organisme unicelulare (fitoplancton).Instructiun..

Insecticid bio Purici 50 g

(0)
9,99 Lei

Diatomeea este o pulbere formata din organisme unicelulare (fitoplancton) care, datorita formei pe care o au, strapung chitina purecilor provocandu-le acestora deshidratarea.Moartea purecilor survine in maxim 72 ore de la aplicarea pulberii. Spre deosebire de produsele similare pentru combaterea purecilor, Best Garden ..

Insecticid bio Paduchi de gaina 50 g

(0)
10,50 Lei

BEST GARDEN PADUCHI DE GAINA PRODUS 100% NATURALAcest produs actioneaza asupra chitinei paduchilor de gaina, spintecand-o si provocand deshidratarea si in final moartea paduchilor intr-un interval de maxim 72 de ore.Best Garden Paduchi de Gaina este un produs natural obtinut din microorganisme unicelulare (fitoplancton), ceea ce face ca utilizarea ..

Insecticid bio Gandaci 50 g

(0)
9,99 Lei

BEST GARDEN GANDACI PRODUS 100% NATURALDatorita granulatiei foarte fine si a formei granulei cu muchii foarte ascutite, Best Garden Gandaci spinteca exoscheletul chitinos al insectelor, provocand deshidratarea acestora.Moartea survine in maxim 72 de ore de la aplicarea produsului. Fiind un produs BIO, nu afecteaza sanatatea oamenilor si a animalelo..

Insecticid bio capuse 50 g

(0)
10,99 Lei

Diatomeea este o pulbere formata din organisme unicelulare( fitoplancton), care datorita formei pe care o au, strapung chitina capuselor provocandu-le acestora deshidratarea.Moartea capuselor survine in maxim 72 ore dela aplicarea pulberii.Spre deosebire de produsele similare pentru combaterea capuselor, Best Garden Capuse nu afecteaza deloc sanata..

Insecticid bio Furnici 50 g

(0)
9,99 Lei

BEST GARDEN FURNICI PRODUS 100% NATURALDatorita granulatiei foarte fine si a formei granulei cu muchii foarte ascutite, Best Garden Furnici spinteca exoscheletul chitinos al insectelor, provocand deshidratarea acestora.Moartea survine in maxim 72 de ore de la aplicarea produsului.Fiind un produs BIO, nu afecteaza sanatatea oamenilor si a animalelor..

Insecticid bio Afide 50 g

(0)
9,99 Lei

Insecticid bio Afide 50 g - Acest produs este folosit pentru combaterea afidelor care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire (aparat bucal de intepat si supt) afidele transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, netratate, distrug plantele.Modul de utilizare:Continutul ..

Insecticid Bio Melci 50 g

(0)
8,99 Lei

Best Garden Melci Bio 50 g este un produs pulbere, 100% natural pentru combaterea naturala a melcilor cu cochilie si a limacsilor. Aceasta pulbere naturala nu afecteaza sanatatea oamenilor si a animalelor, dar nici al mediului inconjurator.Mod de utilizare:Continutul unui plic de 50 grame se amesteca cu 5 litri de apa si se pulverizeaza pe culturil..

Insecticid bio Musculita alba 50 g

(0)
10,99 Lei

BEST GARDEN MUSCULITA ALBA PRODUS 100% NATURALAcest produs este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor.Datorita modului de hranire musculitele albe transmit o serie intreaga de boli dar si viroze care, netratate, distrug plantele.Modul de utilizare:Continutul unui plic de 50 grame se..

Agent de curatare Farmaclean 10 ml

(0)
5,00 Lei

Farmclean 10 ml este un agent de curatare ce se prezinta sub forma lichida. Acesta creeaza un strat anticoroziv pe suprafata tratata si nu deterioreaza culoarea acesteia. Contine ingrediente active biodegradabile, care sunt caracterizate de o activitate ridicata la rate scazute de aplicare si compatibilitate completa cu plantele. Este foarte ..

Agent de curatare Farmaclean 200 ml

(0)
25,00 Lei

Farmclean 200 ml este un agent de curatare ce se prezinta sub forma lichida. Acesta creeaza un strat anticoroziv pe suprafata tratata si nu deterioreaza culoarea acesteia. Contine ingrediente active biodegradabile, care sunt caracterizate de o activitate ridicata la rate scazute de aplicare si compatibilitate completa cu plantele. Este foa..

Afişare 1 - 16 din 37 (3 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.