Căutare - ready made

Vizualizare grilă:
-16%

Insecticid Cale 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Cale 500 ml este un insecticid, formulat pe baza de uleiuri de natura vegetala, obtinute prin prelucrare mecanica ( presare “ la rece “ ), care actioneaza asupra daunatorilor prin acoperirea acestora cu o pelicula fina, provocand asfixie. De asemenea, are un efect repelent si unul de inhibare a hormonului de hranire a daunatori..

-16%

Insecticid Citrice 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Citrice 500 ml este un insecticid, formulat pe baza de uleiuri de natura vegetala, obtinute prin prelucrare mecanica ( presare “ la rece “ ), care actioneaza asupra daunatorilor prin acoperirea acestora cu o pelicula fina, provocand asfixie. De asemenea, are un efect repelent si unul de inhibare a hormonului de hranire a daunat..

-16%

Fungicid Aloe Vera 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Aloe Vera 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca u..

-16%

Fungicid Azalee 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Azalee 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca..

-16%

Fungicid Begonia 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Begonia 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Bonsai 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Bonsai 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biosti..

-16%

Fungicid Cactusi 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Cactusi 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Cale 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Cale 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostimu..

-16%

Fungicid Citrice 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Citrice 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Conifere 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Conifere 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biosti..

-16%

Fungicid Crizanteme 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Crizanteme 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bios..

-16%

Fungicid Gerbera 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Gerbera 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostim..

-16%

Fungicid Hibiscus 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Hibiscus 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bios..

-16%

Fungicid Hortensii 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Hortensii 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un bio..

-16%

Fungicid Muscate 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Ready Made Muscate 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biost..

-16%

Fungicid Orhidee 500 ml

20,99 Lei 25,00 Lei

Fungicid Orhidee 500 ml este un fungicid cu un foarte bun efect preventiv-curativ. Biostimulator natural, formulat pe baza de aminoacizi organici de origine vegetala si microorganisme NON-GMO cu rol protector (antifungic) pentru plante. Are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.Produsul actioneaza ca un biostim..

Afişare 1 - 16 din 60 (4 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.