Căutare - vrac

Vizualizare grilă:

Seminte vrac gazon profesional universal 1 kg

25,00 Lei

Acest gazon prezinta: Viteza de crestere si robustete. Autoregarnisire. Utilizare pe scara larga. Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare. Rezistenta ridicata la boli. Mai putine buruieni, din cauza desimii. Un gazon rapid in crestere si consistent.Acest gazon este foarte rezistent la calcare, avand o viteza uimitoare de regenerare dat..

-28%

Seminte vrac gazon profesional universal 25 kg

450,00 Lei 624,84 Lei

Acest gazon prezinta: viteza de crestere si robustete. Autoregarnisire. Utilizare pe scara larga. Folosit cu succes la suprainsamantare si insamantare. Rezistenta ridicata la boli. Mai putine buruieni, din cauza desimii. Un gazon rapid in crestere si consistent.Acest gazon este foarte rezistent la calcare, avand o viteza uimitoare de regenerare dat..

Seminte ardei gras rosu California Wonder 1 kg

650,00 Lei

California Wonder este un soi semitimpuriu de ardei gras rosu cu fructul este de tip blocky. Ardeiul gras rosu California Wonder are fructul format din patru lobi, cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca la maturitate intre 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este rosu aprins. Plantele de ardei gras California Wonder sunt de..

Seminte castraveti cornichon verde de Paris 1 kg

270,00 Lei

Semintele verde de Paris sunt un soi de castraveti semitimpuriu de tip cornichon, cu o perioada de vegetatie de  65 de zile. Castravetele prezinta  fructe verzi cu perisori negri si caneluri. Castravetii au o lungime de 5-8 cm si un diametru de 2 cm si se preteaza atat la culturile in sere si solarii cat si la cultura de camp.&nb..

-34%

Seminte vrac ardei gogosar Topepo Red 1 kg

430,01 Lei 650,00 Lei

Ardei gogosar Topepo Red este un soi timpuriu potrivit pentru cultura in sere si solarii. Fructele seamana cu cele ale unei rosii, cu peretii grosi si au dimensiune de 8-10 cm in diametru. Aroma este una dulce si foarte suculenta. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este verde inchis, iar la maturitatea fiziologica in luna iunie e..

-38%

Seminte vrac ardei lung Corno di Toro Rosso 1 kg

400,00 Lei 650,00 Lei

Seminte ardei lung Corno di Toro Rosso este un ardei foarte dulce, gustos, cu piele subtire si peretii grosi. Se planteaza in sol fertil, bine compostat si plin de humus. Perioada de vegetatie 80 zile, pana la maturitatea de consum. Planta are inaltimea de 50-52 cm, foliaj bogat. Fructul are forma de teaca, cu lungimea de 20-23 cm si diametru..

-73%

Seminte vrac busuioc Italiano clasico 1 kg

135,00 Lei 500,00 Lei

Panta aromatica semi-timpurie cu origini din Asia tropicala, busuiocul italiano clasico este o planta viguroasa cu frunze mari verzi stralucitoare si intens parfumate. Este usor de cultivat in livezi, gradini dar si in ghivece.  Are forma de tufa cu tija ramificata ce poate atinge chiar 30 cm. Este utilizata in asezonarea mancarurilor, dar..

-36%

Seminte vrac cimbru Thyme 1 kg

1.000,00 Lei 1.560,00 Lei

Seminte cimbru Thyme sunt un soi semitimpuriu,cu perioada de vegetatie de 45 de zile. Cimbrul prezinta tufa mare, cu diametrul de 40 cm, frunze mici, florile liliachii.  Cimbrul se consuma proaspat, deshidratat, congelat. Se pot utiliza frunzele, lastarii, recoltati la inflorit in masa, cand planta are aroma maxima...

-14%

Seminte vrac conopida Snowball X 1 kg

255,67 Lei 298,85 Lei

Soi semitardiv destinat culturilor de toamna pentru camp deschis. Perioada de vegetatie 85 – 95 de zile de la plantare.Formeaza inflorescente uniforme, diametrul 16 cm si de culoare alb intens. Greutate medie cuprinsa intre 1.8 – 2.3 kg. Potential de productie bun. Se recomanda pentru consum in stare proaspata sau pentru procesare...

-16%

Seminte vrac dovleac Wrinkled Butternut 1 kg

201,00 Lei 240,00 Lei

Semintele de dovleac Wrinkled Butternut  este un soi semitardiv cu o perioada de vegetatie de 100 zile  de la rasarire. Dovlecii sunt uriasi de peste 6 kg. Fructele au forma cilindrica avand miezul galben iar exteriorul crem. Semintele de dovleac Wrinkled Butternut prezinta un potential de productie ridicata.Datorita continutului ..

Seminte vrac fasole fideluta verde Slenderette 1 kg

32,70 Lei

Fasole pitica, tip fideluta, cu pastaie rotunda, verde, fara ate, destinat consumului in stare proaspata, conservata sau congelata. Boabele sunt albe de forma ovoidala. Inaltimea plantei 50 – 60 cm. Perioada de vegetatie: 50 – 52 zile. Temperatura minima de germinare a semintelor: 18 grade .Culoarea pastailor: galbena Lungime pastaie: 17 – ..

Seminte vrac fasole galbena pitica Berggold 1 kg

33,01 Lei

Berggold este un soi timpuriu si foarte productiv de fasole galbena pitica. Fasolea Berggold are o lungime  cuprinsa intre 12 si 14 cm si pereti carnosi de culoare galben intens. Planta are frunzlele de culoare verde si o inaltime cuprinsa intre 45 si 50 cm. Pastaile deie aurii pot fi consumate direct dupa recoltare, gatite sau prajite, ..

Seminte vrac fasole pestrita Lingua di Fuoco 1 kg

32,70 Lei

Fasole pestrita Lingua di Fuoco  este un soi cu varietate timpurie cu boabe de culoare crem cu pete rosietice ce produce pastai late, lungi de 14-15 cm, carnoase si fara ate. Insamantarea se face din martie pana in iulie, planta creste pana la 50-60 cm inaltime, se planteaza la 40 cm distanta intre randuri si 5 cm intre plante, este vi..

-8%

Seminte vrac leustean Lovage 1 kg

550,00 Lei 600,00 Lei

Tulpina plantei este ramificata, groasa si tubulara. Frunzele sunt compuse, au o forma ovala si marginea zimtata. Culoare frunzelor este verde deschis. Florile cresc desupra tufei si au forma unei palarii. Acestea sunt mici si au culoarea galbena. Lesteanul se dezvolta corespunzator intr-un loc semiumbros al gradinii...

-30%

Seminte vrac lucerna 1 kg

30,00 Lei 42,69 Lei

Lucerna la 4 coase /an are un potential de productie de pana la 16-17 t /ha materie uscata.Aceasta lucerna este adaptata pentru toate tipurile de teren, fiind indicata chiar si pentru terenurile lipsite de apa. Are o rezistenta optima la cadere si un continut excelent de proteina. Se preteaza cosirilor dese, datorita regenerarii rapide dupa..

-46%

Seminte vrac lucerna 5 kg

140,00 Lei 259,51 Lei

Lucerna la 4 coase /an are un potential de productie de pana la 16-17 t /ha materie uscata.Aceasta lucerna este adaptata pentru toate tipurile de teren, fiind indicata chiar si pentru terenurile lipsite de apa.Are o rezistenta optima la cadere si un continut excelent de proteina. Se preteaza cosirilor dese, datorita regenerarii rapide dupa ..

Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.