Ingrasaminte solide

Ingrasamant solid

Produsele concentrate cu unul sau mai multe ingrediente active. Ingrasamintele solide de tip npk ajuta la dezvoltarea florei bacteriene din sol.

Vizualizare grilă:
-30%

Ingrasamant bio Biofuerza 121 700 g

(0)
14,00 Lei 20,00 Lei

Biofuerza 121 700 g  - produs granulat bazat pe substante naturale care intaresc microorganismele solului, maresc productivitatea si procesele fiziologice legate de randamentul culturii, care garanteaza productivitatea biologica, economic si ecologic fara o poluare a mediului, contine toate elementele nutritive principale si necesare culturilo..

Ingrasamant organic Azocor 8 700 g

(0)
20,00 Lei

AZOCOR 8 700 g este un ingrasamant granulat, organic cu azot, un azot exclusiv de natura organica, deosebit de potrivit in fertilizarea celor mai importante culturi (chiar si cele horticole cu ciclu mediu-lung de vegetatie (60-90 zile), cat si plantelor ornamentale (atat plante verzi anuale cat si cele perene). Distributia mecanica se face cu usuri..

Azotat de amoniu

(0)
17,51 Lei

Azotatul de amoniu este un ingrasamant granulat ce are un rol important in dezvoltarea plantelor si contribuie la sporirea calitatii acestora.Beneficii Azotat de amoniu: Contribuie la cresterea cantitatii recoltelor; Are un efect benefic asupra clorofilei si proteinelor din planta; Produsul contine ambele forme de Azot (N), ce pot fi..

Ingrasamant bio Biofuerza 121

(0)
84,00 Lei

Biofuerza 121 - produs granulat bazat pe substante naturale care intaresc microorganismele solului, maresc productivitatea si procesele fiziologice legate de randamentul culturii, care garanteaza productivitatea biologica, economic si ecologic fara o poluare a mediului, contine toate elementele nutritive principale si necesare culturilor, in produc..

Ingrasamant organic Azocor 8

(0)
84,00 Lei

AZOCOR 8 este un ingrasamant granulat, organic cu azot, un azot exclusiv de natura organica, deosebit de potrivit in fertilizarea celor mai importante culturi (chiar si cele horticole cu ciclu mediu-lung de vegetatie (60-90 zile), cat si plantelor ornamentale (atat plante verzi anuale cat si cele perene). Distributia mecanica se face cu usurinta cu..

Ingrasamant granulat DAP 18-46-0

(0)
50,00 Lei

DAP 18-46-0 este un fertilizant complex, binar, granulat complex, aplicabil pe toate solurile, la toate plantele, recomandat in special pe solurile slab aprovizionate in fosfor.Compozitie ingrasamant DAP  18-46-0:Azot amoniacal (NH4) – 18%Pentaoxid de Fosfor (P2O5) – 46%Mod de actiune:Combinatie de doua elemente, Azot si Fosfor, diferite dar c..

Ingrasamant granulat NPK 15-15-15 + Sulf 10 kg

(0)
50,00 Lei

Ingrasamintele complexe de tip NPK, cu o formula echilibrata in continutul de Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), garanteaza o fertilizare bogata in substante nutritive cu rezultate directe asupra cresterii calitatii si cantitatii produselor agricole.Nutritia echilibrata asigurata de aceste ingrasaminte minerale complexe NPK, confera plantelor rez..

Ingrasamant granulat NPK 16-16-16 10 kg

(0)
50,00 Lei

NPK 16-16-16 este un ingrasamant granulat ce contine cele 3 macroelemente esentiale Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), ce asigura un raport echilibrat de nutrienti necesari in dezvoltarea plantelor.Beneficii NPK 16-16-16: - Produsul are o formula liniara echilibrata, Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), oferind culturilor agricole si hortico..

-40%

Ingrasamant pentru vita de vie Bachus 1 kg

(0)
42,00 Lei 70,00 Lei

Ingrasamant EC Bachus conceput pe baza de fosfor (P), potasiu(K) si microelemente, destinat vitei de vie, care ajuta la dezvoltarea si coacerea uniforma a boabelor si la cresterea productivitatii.Continutul ridicat de fosfor ajuta la maturarea boabelor si a coardei, stimuleaza dezvoltarea florilor si favorizeaza ramificarea radacinilor.Potasiul con..

-16%

Ingrasamant universal Drip Fert 360 g

(0)
31,92 Lei 38,00 Lei

Drip Fert este un ingrasamant bio, destinat culturilor de legume, flori si plante ornamentale, formulat pe baza de carbon organic si oxid de potasiu.Produsul ofera necesarul de nutrienti pentru o crestere si o dezvoltare sanatoasa, intarind sistemul imunitar al plantelor, acestea devenind mai rezistente la boli si la conditiile climatice nefavorabi..

Tratament de samanta pentru cereale paioase Seed Touch 360 g

(0)
360,01 Lei

Seed Touch este un fertilizant bio, formulat pe baza de carbon organic si microelemente, exceptional pentru tratarea semintelor de cereale paioase. Produsul activeaza germinatia, asigurand necesarul de energie pentru ca planta, dupa rasarire, sa aiba o crestere spectaculoasa.Aplicand Seed Touch sistemul radicular se dezvolta mai rapid, plantut..

-35%

Fertilizant EC Forte N 500 g

(0)
23,54 Lei 36,00 Lei

Forte N este un fertilizant EC 100% hidrosolubil, formulat pe baza de azot ureic si microelemente, pentru toate culturile vegetale (legume, porumb, floarea soarelui, rapita, sorg, soia, mazare, pepeni, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi).Produsul actioneaza rapid, imediat dupa aplicare, stimuland cresterea si dezvoltarea foliajului plantelor.F..

-40%

Fertilizant EC Give Power 1 kg

(0)
21,60 Lei 36,00 Lei

Give Power – ingrasamant EC, 100% hidrosolubil, formulat pe baza de N.P.K (azot-fosfor-potasiu), imbogatit cu MgO (oxid de magneziu).Acest ingrasamant are o influenta benefica asupra culturilor de legume, fructe si vita de vie, determinand o crestere calitativa si cantitativa a productiei.Fertilizantul Give Power actioneaza imediat dupa aplicare, o..

-16%

Humat de potasiu pentru transplantare si inradacinare Roots Potasium 760 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Roots Potasium este un produs bio, destinat inradacinarii si transplantarii tuturor tipurilor de rasad, arbusti si pomi fructiferi. Produsul are la baza humat de potasiu organic in concentratie 100% si este hidrosolubil in proportie de 92%. Roots Potasium asigura dezvoltarea aparatului radicular, pentru o transplantare de succes. Se ..

-40%

Ingrasamant floarea soarelui Sun Grow 1 kg

(0)
21,60 Lei 36,00 Lei

Fertilizant EC destinat culturii de floarea soarelui, formulat pe baza de microelemente si N.P.K (azot, fosfor, potasiu). Prin aplicarea produsului Sun Grow, se obtin o serie de beneficii, dupa cum urmeaza: stimularea cresterii si dezvoltarii plantelor, intarirea sistemului radicular, cresterea permeabilitatii membranelor celulare, intesificar..

Ingrasamant organic Toneli 5 kg

(0)
17,00 Lei

Este un ingrasamant organic natural, obtinut din dejectii (gainat). Dejectiile sunt peletizate dupa o perioada de maturare de cel putin 90 de saptamani. Este bogat in nutrienti, contribuind la imbogatirea calitatii solului, este usor de imprastiat pe sol sau se incorporeaza in pamant. Actioneaza rapid cu eliberarea elementelor nutritive, treptat si..

Afişare 1 - 16 din 36 (3 pagini)