Foliare solide

Biostimulatori

Ingrasamintele foliare solide sunt produsele concentrate cu unul sau mai multe ingrediente active. Ele ajuta la dezvoltarea plantelor si a fructelor.

Vizualizare grilă:

Ameliorator de sol, ingrasamant foliar Humeco 1 kg

(0)
300,00 Lei

Humeco este un amestec de acizi humici si fulvici imbogatit cu microelemente. Este un stimulator de crestere natural si ecologic.Se poate utiliza prin aplicare directa la sol sau foliar, la tratamentul semintelor si in combinatie cu produse de protectie a plantelor.Aplicat foliar Humeco are ca efect:Reduce tensiunea superficiala si creste permeabil..

Ameliorator de sol, ingrasamant foliar Humeco 2.5 g

(0)
6,00 Lei

Humecoeste un amestec de acizi humici si fulvici imbogatit cu microelemente.Este un stimulator de crestere natural si ecologic.Se poate utiliza prin aplicare directa la sol sau foliar, la tratamentul semintelor si in combinatie cu produse de protectie a plantelor.Aplicat foliar Humeco are ca efect:Reduce tensiunea superficiala si creste permeabilit..

Ameliorator de sol, ingrasamant foliar Humeco 200 g

(0)
70,00 Lei

Humeco este un amestec de acizi humici si fulvici imbogatit cu microelemente. Este un stimulator de crestere natural si ecologic.Se poate utiliza prin aplicare directa la sol sau foliar, la tratamentul semintelor si in combinatie cu produse de protectie a plantelor.Aplicat foliar Humeco are ca efect:Reduce tensiunea superficiala si creste..

Bio Nutrivit pentru gradina 3 kg

(0)
26,08 Lei

O compozitie de nutrienti bine echilibrata ideal pentru pregatirea si imbogatirea solului si pentru fertilizarea suplimentara naturala a tuturor tipurilor de sol. Ambalaj: 3 kg. De inalta calitate, 100% ingrasaminte ecologice.Ingrediente complet naturale .Formula NPK echilibrata, care permite o dezvoltare reglementata a radacinii si stimuleaza cres..

Ingrasamant legume, pomi Calciogreen PS plus 1 kg

(0)
48,19 Lei

Prevenirea si tratarea bolilor fiziologice determinate de carenta de calciu. Imbunatateste legarea fructelor.Calciogreen PS plus este un fertilizant sub forma de pulbere umectabila solubila pe baza de calciu si formiat. Contine 40% Calciu. Produsul nu contine nitrati, cloruri sau sulfati. Previne si trateaza bolile fiziologice provocate de carenta ..

Ingrasamant legume, pomi Kelamith MP6 1 kg

(0)
98,94 Lei

Prevenirea si tratarea carentelor de Fier.Kelamith MP6 este o formulare care previne si trateaza clorozele ferice pe cale radiculara chiar si pe solurile foarte alcaline. In acest produs, fierul este prezent sub doua forme: orto-para si orto-orto, si are un efect mult mai persistent datorita actiunii mai bune de chelatare, in special la valori foar..

Ingrasamant Organik gainat de gaina 67% materie uscata 20 Kg

(0)
38,00 Lei

Ingrasamant 100% organic pentru fertilizarea initiala periodica si pregatirea solului. Plantella Organik este un fertilizator organic universal de lunga durata, care imbunatateste fertilitatea solului si creste randamentul acestuia. Este obtinut din compost de pasare si este sub forma de peleti.  Tehnica de productie garanteaza eficienta impot..

Nu este in stoc

Ingrasamant Organik gainat de gaina 67% materie uscata 7.5 Kg

(0)
18,00 Lei

Ingrasamant 100% organic pentru fertilizarea initiala periodica si pregatirea solului. Plantella Organik este un fertilizator organic universal de lunga durata, care imbunatateste fertilitatea solului si creste randamentul acestuia. Este obtinut din compost de pasare si este sub forma de peleti.  Tehnica de productie garanteaza eficien..

Ingrasamant pentru gazon 1 kg

(0)
13,00 Lei

Ingrasamantul mineral special, sub forma de granule este adecvat pentru toate tipurile de plante de gazon si gazon. Efectul de lunga durata ofera toate substantele nutritive necesare pentru o nutritie echilibrata a tuturor tipurilor de gazon, pentru gazon ornamental, precum si terenurilor de sport. Raportul corect de nutrienti pastreaza iarba groas..

Ingrasamant special pentru capsuni, zmeura, mure 1 kg

(0)
17,18 Lei

Preparat special pentru capsuni si fructe moi.  Ambalaj: 1 kg Dozare: 1 kg / 30 m2.Se prezinta sub forma ideala de cristale, care asigura o solubilitate de 100% intr-un minut, ceea ce permite o tripla metoda de aplicare: udare, fertilizare pe frunze si imprastiere pe sol.Compozitia de nutrienti din ingrasamant este optim adaptata la cerintele ..

Ingrasamant special pentru citrice 1 kg

(0)
13,73 Lei

Ingrasamint special mineral  pentru imbunatatirea cresterii plantei, inflorire si productia de fructe citrice.Dozare: 50 g / m2.Sub forma de praf de cristal pentru o actiune rapida si directionata. Trei moduri de aplicare: prin udare, fertilizare prin frunze si prin imprastierea pe sol. Compozitia corespunzatoare a principalelor elemente nutri..

Ingrasamant special pentru gazon impotriva muschilor 10 kg

(0)
79,00 Lei

Produs special pentru pastrarea gazonului fara muschi. In mod eficient elimina si previne aparitia de muschi si furnizeza aportul de substante nutritive vitale pentru gazon.Dozare: 5 - 10 kg la 10 m2.Adaosul de fier pentru combaterea muschilor.  Nutrienti NPK in forma accesibila instantaneu permite aderenta rapida si de stimulare a cresterii p..

Ingrasamant special pentru legume 1 kg

(0)
17,00 Lei

Ingrasamant special mineral pentru toate tipurile de legume de gradina.Dozare: 1 kg / 40 m2. Sub forma de praf de cristal pentru o actiune rapida si directionata. Trei moduri de aplicare: prin udare, fertilizare prin frunze si prin imprastierea pe sol. Compozitia corespunzatoare a principalelor elemente nutritive NPK si microelemente. Pentru creste..

Ingrasamant, tablete pentru orhidee

(0)
12,00 Lei

Ingrasamant special sub o forma de tablete efervescente, pentru o nutritive corecta si egala al tuturor tipurilor de orhidee.Dozare : 1 tableta / 3l de apa. NPK:5-12-6 + micronutrienti.Dozare precisa si usor de folosit.Tabletele efervescente se dizolva rapid in apa si nu se sedimenteaza.Nutrienatii sunt distribuiti uniform in apa fara a fi necesara..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.