Ingrasaminte Gazon

Fertilizanti Gazon

Un ingrasamant cu eliberare controlata care asigura nutrientii pentru intregul sezonul, pentru o crestere echilibrata a gazonului si o buna dezvoltare a sistemului radicular. Gazonul va rezista mai bine la buruieni si muschi.

Vizualizare grilă:
-17%

Ingrasamant gazon Autumn - Winter 1 kg

(0)
29,00 Lei 35,00 Lei

Pro-Lawn Autumn Winter este un ingrasamant pentru gazon, cu eliberare controlata a nutrientilor pe o perioada de 2-3 luni, folosit in perioadele reci de toamna si iarna.Produsul este formulat pe baza de N.P.K ( azot-fosfor-potasiu), oxid de magneziu (MgO) si oxid de calciu (CaO).Produsul previne stresul provocat de temperaturile scazute, ajutand ga..

-16%

Ingrasamant gazon Control Lawn Weed 1 kg

(0)
46,00 Lei 55,00 Lei

Control Lawn Weed este un fertilizant cu eliberare lenta (6-8 saptamani), utilizat pentru intretinerea gazonului, avand dublu efect: fertilizare si combaterea buruienilor dicotiledonate (buruieni cu frunza lata). Compozitia sa speciala de N.P.K. si Dicamba permite eliminarea buruienilor nedorite, in 3-4 saptamani de la aplicare, stopand creste..

-17%

Ingrasamant gazon Maintenance 1 kg

(0)
35,00 Lei 42,00 Lei

Maintenance este un ingrasamant utilizat pentru intretinerea gazonului, formulat pe baza de N.P.K. (azot, fosfor, potasiu) si microelemente.Elementele nutritive aflate in compozitia acestui produs, se elimina treptat pe o perioada de 2-3 luni. Acestea ajuta la cresterea si dezvoltarea sanatoasa, asigurand o culoare verde intensa gazonului.Maitenanc..

Ingrasamant Landscaper Pro Maintenance 2-3 luni 15 kg

(0)
251,79 Lei

Landscaper Pro Maintenance :    Ingrasamantul de baza ideal pentru gazon, Landscaper Pro Maintenance asigura un raspuns vizual rapid si un gazon sanatos prin eliberarea controlata a nutrientilor pe o perioada de 2-3 luni.Recomandari de utilizare :– Perioada de aplicare recomandata : martie - iunie si septembrie.– Doza recomandata : ..

Pro Lawn Stress Rezist 1 kg

(0)
45,00 Lei

Ingrasamantul Pro Lawn Stress Rezist este special conceput pentru prevenirea stresului din planta, gazonul devenind mai rezistent la conditiile de stres cauzate de temperaturile extreme (seceta, inghet).Pro Lawn Stress Rezist este formulat pe baza de azot (N), fosfor (P), potasiu (K) si sulf (S), care ajuta la echilibrarea raportului nutritional di..

-16%

Universal Lawn Fertilizer 1 kg

(0)
21,00 Lei 25,00 Lei

Ingrasamant universal cu eliberare controlata, conceput pe baza de N.P.K., avand o longevitate de 2 luni.Universal Lawn Fertilizer este produsul ideal pentru fertilizarea gazonului pe toata perioada anului.Continutul de N.P.K. ajuta la cresterea puternica a gazonului, la densitatea si rezistenta acestuia, creste cantitatatea de clorofila esentiala ..

Ingrasamant Landscaper Pro Autumn Winter 2 luni 15 kg

(0)
210,92 Lei

Descriere:     Ingrasamantul pentru gazon Landscaper Pro Autumn Winter asigura o dezvoltare lenta, previne aparitia stresului pe timpul lunilor de iarna si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a gazonului primavara.     Se recomanda pentru utilizare in perioada toamna – iarna.Compozitie:12-05-20+5CaO+2MgO, longevitate ..

Ingrasamant Landscaper Pro Stress Control 2-3 luni 15 kg

(0)
259,97 Lei

Landscaper Pro Stress Control:    Ingrasamant special conceput pentru prevenirea stresului din planta, permitandu-i acesteia sa reziste la conditii meteo nefavorabile.   Stimuleaza rezistenta celulara a plantelor si creste continutul de nutrienti. Azotul cu eliberare controlata se elibereaza numai in conditii optime de c..

Ingrasamant Landscaper Pro Universtar Balance 2 luni 25 kg

(0)
232,17 Lei

Landscaper Pro Universtar Balance 15+05+16 + microelemente longevitate 2 luni.Un ingrasamant universal cu eliberare controlata ideal pentru fertilizarea gazonului pe toata perioada anului.Recomandari de utilizare :– Perioada de aplicare recomandata : martie august– Doza recomandata : 30-35 g/mp– Gazonul se tunde inainte de aplicarea ingrasamantului..

Ingrasamant Landscaper Pro All Round 4 5 luni 15 kg

(0)
282,86 Lei

Ingrasamant gazon tip NPK : 24+05+8+2MgOLongevitate : 4 5 luniAmbalaj : 15 kgIngrasamantul perfect pentru integrare in orice program de fertilizare pentru gradina.    Este prevazut cu un sistem unic de peliculare care permite o nutritie pe termen lung. Este foarte compatibil cu Moss Control si Weed Control si con..

Ingrasamant Landscaper Pro Full Season 8 9 luni 15 kg

(0)
284,49 Lei

Landscaper Pro Full Season:    Un ingrasamant cu eliberare controlata care asigura nutrientii pentru intregul sezonul, pentru o crestere echilibrata a gazonului si o buna dezvoltare a sistemului radicular. Gazonul va rezista mai bine la buruieni si muschi.     Aportul de magneziu da un plus de culoare si intensifica fotosi..

Ingrasamant Landscaper Pro New Grass 3 luni 15 kg

(0)
255,06 Lei

Ingrasamant cu eliberare lenta pentru fertilizarea gazonului proaspat semanat sau montat ca rulou.New Grass 20+20+08, longevitate 2-3 luni Landscaper Pro New Grass :    Ingrasamantul ideal pentru aplicarea dupa semanat, la montarea rulourilor de gazon ( sub rulou ) si la suprainsamantare.   Tehnologia Poly-S controleaza eliberar..

Ingrasamant Landscaper Pro Pre Winter 4-5 luni 15 kg

(0)
241,98 Lei

Landscaper Pro Pre Winter : 14+05+21+2MgO+microelemente longevitate 4-5 luni     Ingrasamant special conceput pentru asigurarea gazonului cantitatea necesara de nutrienti pentru a face fata lunilor de iarna.    Prin aplicarea produsului se obtine o crestere lenta si constanta, prevenindu-se stresul. Odata cu scaderea tem..

Ingrasamant Landscaper Pro Shade Special 15 kg

(0)
230,54 Lei

Landscaper Pro Shade Special :A fost creat special pentru gazonul putin sau deloc expus soarelui. Solul fixează nutrientii, eliberandu-i apoi pentru consumul plantei pe o perioada de 6 saptamani. Gazonul se reface mai usor dupa iarna. Continutul ridicat de fier ii confera o culoare verde atragatoare si contribuie la combaterea muschiului din ..

Ingrasamant Landscaper Pro Spring Summer 2 luni 15 kg

(0)
148,79 Lei

 Ingrasamant de inalta calitate cu eliberare controlata este perfect adecvat pentru primavara si vara si pentru aplicarea pe timpul verii.   Landscaper Pro Spring & Summer este un ingrasamant cu impact superior si cu tehnologie de eliberare controlata. Produsul este conceput pentru a oferi o reactie puternica imediata, ..

Ingrasamant Landscaper Pro Weed Control 6-8 saptamani 15 kg

(0)
328,64 Lei

Landscaper Pro Weed Control 22+05+05+2.4-D+dicamba longevitate 6-8 saptamani     Este un ingrasamant cu eliberare lenta care ofera atat nutrientii necesari gazonului dar ajuta si la combaterea buruienilor dicotiledonate.     Dupa aplicare substantele impotriva buruienilor se fixeaza pe acestea si le elimina. In 3 - 4 sap..

Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)