Ingrasaminte solide

Ingrasamant solid

Produsele concentrate cu unul sau mai multe ingrediente active. Ingrasamintele solide de tip npk ajuta la dezvoltarea florei bacteriene din sol.

Vizualizare grilă:

Ingrasamant pentru vita de vie Bachus 1 kg

(0)
70,00 Lei

Ingrasamant EC Bachus conceput pe baza de fosfor (P), potasiu(K) si microelemente, destinat vitei de vie, care ajuta la dezvoltarea si coacerea uniforma a boabelor si la cresterea productivitatii.Continutul ridicat de fosfor ajuta la maturarea boabelor si a coardei, stimuleaza dezvoltarea florilor si favorizeaza ramificarea radacinilor.Potasiul con..

-16%

Ingrasamant universal Drip Fert 360 g

(0)
31,92 Lei 38,00 Lei

Drip Fert este un ingrasamant bio, destinat culturilor de legume, flori si plante ornamentale, formulat pe baza de carbon organic si oxid de potasiu.Produsul ofera necesarul de nutrienti pentru o crestere si o dezvoltare sanatoasa, intarind sistemul imunitar al plantelor, acestea devenind mai rezistente la boli si la conditiile climatice nefavorabi..

BLACKGOLD WSG 360g

(0)
38,00 Lei

BLACKGOLD WSG este un produs formulat pe baza de carbon organic pulbere (100%) cu continut foarte ridicat de acizi humici, acizi fulvici si oxid de potasiu.Produsul este destinat fertigarii (picurare la radacina) tuturor tipurilor de legume, fructe si flori de gradina sau solarii/camp.Fiind extrem de concentrat se recomanda a se folosi in doze mici..

Fertilizant EC Forte N 500 g

(0)
36,00 Lei

Forte N este un fertilizant EC 100% hidrosolubil, formulat pe baza de azot ureic si microelemente, pentru toate culturile vegetale (legume, porumb, floarea soarelui, rapita, sorg, soia, mazare, pepeni, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi).Produsul actioneaza rapid, imediat dupa aplicare, stimuland cresterea si dezvoltarea foliajului plantelor.F..

Fertilizant EC Give Power 1 kg

(0)
36,00 Lei

Give Power – ingrasamant EC, 100% hidrosolubil, formulat pe baza de N.P.K (azot-fosfor-potasiu), imbogatit cu MgO (oxid de magneziu).Acest ingrasamant are o influenta benefica asupra culturilor de legume, fructe si vita de vie, determinand o crestere calitativa si cantitativa a productiei.Fertilizantul Give Power actioneaza imediat dupa aplicare, o..

Humat de potasiu Adam 1 kg

(0)
70,00 Lei

Adam 1 kg - humat de potasiu pentru transplantare si inradacinare.Adam 1 kg este un produs formulat pe baza de carbon organic, hidrosolubil in proportie de 92%.Se recomanda a fi folosit pentru procesele de inradacinare si transplantare, la toate tipurile de rasaduri, pomi si arbusti fructiferi.Produsul contine concentratii foarte ridicate de acizi ..

-16%

Humat de potasiu pentru transplantare si inradacinare Roots Potasium 760 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Roots Potasium este un produs bio, destinat inradacinarii si transplantarii tuturor tipurilor de rasad, arbusti si pomi fructiferi. Produsul are la baza humat de potasiu organic in concentratie 100% si este hidrosolubil in proportie de 92%. Roots Potasium asigura dezvoltarea aparatului radicular, pentru o transplantare de succes. Se ..

Ingrasamant floarea soarelui Sun Grow 1 kg

(0)
36,00 Lei

Fertilizant EC destinat culturii de floarea soarelui, formulat pe baza de microelemente si N.P.K (azot, fosfor, potasiu). Prin aplicarea produsului Sun Grow, se obtin o serie de beneficii, dupa cum urmeaza: stimularea cresterii si dezvoltarii plantelor, intarirea sistemului radicular, cresterea permeabilitatii membranelor celulare, intesificar..

-16%

Ingrasamant Paulownia Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Ingrasamant organic destinat paulowniei cu actiune imediata si eliberare lenta. Gratie compozitiei sale, carbon organic si microelemente, Paulownia Fert asigura o crestere echilibrata si ajuta plantele sa depaseasca conditiile de stres.  Prin formularea sa inovativa, Paulownia Fert stimuleaza cresterea ramificatiilor radiculare si a ..

Ingrasamant pe baza de sulfat de potasiu K2So4 Plus 1 kg

(0)
35,00 Lei

K2So4 Plus este un ingrasamant EC, 100% solubil in apa, conceput pe baza de sulfat de potasiu (ce nu ataca plantele), destinat culturilor sensibile la clor, sodiu si metale grele.Sulfatul de potasiu asigura functionarea normala a metabolismului plantelor, ajuta la dezvoltarea unui sistem radicular puternic si sanatos, imbunatateste culoarea si cres..

-16%

Ingrasamant pentru afine Cranberries Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Fertilizant bio formulat pe baza de microelemente si carbon organic ce asigura o dezvoltare optima afinelor. Cranberries Fert regenereaza plantele, stimuleaza productia si asigura arbustilor de afin necesarul de nutrienti pentru o crestere sanatoasa. Produsul sporeste rezistenta plantei in fata bolilor si a conditiilor de mediu si contrib..

-16%

Ingrasamant pentru capsuni Fragole Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Fragole Fert este un ingrasamant bio pentru capsuni, formulat pe baza de carbon organic si microelemente. Produsul asigura o buna inflorire si fructificare, imbunatateste culoarea si gustul fructelor si previne decolorarea frunzelor.De asemenea, Fragole Fert dezvolta radacina, aparatul foliar si asigura plantei nutrientii necesari obtinerii un..

-16%

Ingrasamant pentru cartofi Potato Tonic 1 L

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Ingrasamant bio pentru cartofi, conceput pe baza unui amestec de carbon organic si oxid de potasiu.Potato Tonic asigura necesarul de materie organica indispensabila procesului de dezvoltare al tuberculilor. In acelasi timp, reduce putrezirea, imbunatateste durata de pastrare, stimuleaza formarea unui numar mai mare de tuberculi si asigura culturi b..

-16%

Ingrasamant pentru catina Sea Buckthorn Fertilizer 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Sea Buckthorn Fertilizer este un ingrasamant pentru catina care stimuleaza procesul enzimatic din plante, determinand dezvoltarea armonioasa a acesteia. Este un produs bio, ce are in compozitia sa carbon organic imbunatatit cu microelemente ceea ce il face mai usor asimilabil de catre plante.Aplicat cu regularitate, Sea Buckthorn Fertilizer cr..

-16%

Ingrasamant pentru citrice Healthy Citrus Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Healthy Citrus Fert este formulat pe baza de carbon organic si microelemente esentiale pentru o nutritie adecvata si echilibrata, sprijinind corespunzator procesul de fructificare.Ingrasamantul bio destinat citricelor ce ajuta la formarea unui foliaj viguros, sanatos, impiedica ingalbenirea frunzelor si stimuleaza dezvoltarea plantelor si fructelor..

-16%

Ingrasamant pentru coacaze Blueberry Stim 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Blueberry Stim este un ingrasamant bio destinat fertilizarii coacazelor ce ofera fructe bine formate si foarte gustoase.Datorita formularii sale, carbon organic si microelemente asigura plantei necesarul de nutrienti, dezvolta radacina si intensifica inflorirea plantelor. De asemenea, Blueberry Stim accelereaza inflorirea, stimuleaza productia..

Afişare 1 - 16 din 38 (3 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.