Foliare - solide

Ingrasamant granulat

Ingrasaminte sub forma de pulbere sau granule. Produse concentrate cu unul sau mai multe ingrediente active. Ingrasamintele solide de tip N.P.K. ajuta la cresterea si dezvoltarea plantelor, imbunatatesc flora bacteriana din sol.

Vizualizare grilă:

Ingrasamant Biofuerza 700 g

(0)
20,00 Lei

Biofuerza 700 g  - produs granulat bazat pe substante naturale care intaresc microorganismele solului, maresc productivitatea si procesele fiziologice legate de randamentul culturii. Garanteaza productivitate biologica, economic si ecologic fara o poluare a mediului, contine toate elementele nutritive principale si necesare culturilor, in prod..

Ingrasamant organic Azocor 8 700 g

(0)
20,00 Lei

AZOCOR 8 700 g este un ingrasamant granulat, organic cu azot, un azot exclusiv de natura organica, deosebit de potrivit in fertilizarea celor mai importante culturi (chiar si cele horticole cu ciclu mediu-lung de vegetatie (60-90 zile), cat si plantelor ornamentale (atat plante verzi anuale cat si cele perene). Distributia mecanica se face cu usuri..

Azotat de amoniu

(0)
17,51 Lei

Azotatul de amoniu este un ingrasamant granulat ce are un rol important in dezvoltarea plantelor si contribuie la sporirea calitatii acestora.Beneficii Azotat de amoniu: Contribuie la cresterea cantitatii recoltelor; Are un efect benefic asupra clorofilei si proteinelor din planta; Produsul contine ambele forme de Azot (N), ce pot fi..

Ingrasamant Biofuerza

(0)
84,00 Lei

Biofuerza - produs granulat bazat pe substante naturale care intaresc microorganismele solului, maresc productivitatea si procesele fiziologice legate de randamentul culturii, care garanteaza productivitatea biologica, economic si ecologic fara o poluare a mediului, contine toate elementele nutritive principale si necesare culturilor, in produ..

Ingrasamant organic Azocor 8

(0)
84,00 Lei

AZOCOR 8 este un ingrasamant granulat, organic cu azot, un azot exclusiv de natura organica, deosebit de potrivit in fertilizarea celor mai importante culturi (chiar si cele horticole cu ciclu mediu-lung de vegetatie (60-90 zile), cat si plantelor ornamentale (atat plante verzi anuale cat si cele perene). Distributia mecanica se face cu usurinta cu..

Ingrasamant granulat DAP 18-46-0 10 kg

(0)
50,00 Lei

DAP 18-46-0 este un fertilizant complex, binar, granulat complex, aplicabil pe toate solurile, la toate plantele, recomandat in special pe solurile slab aprovizionate in fosfor.Compozitie ingrasamant DAP  18-46-0:Azot amoniacal (NH4) – 18%Pentaoxid de Fosfor (P2O5) – 46%Mod de actiune:Combinatie de doua elemente, azot si fosfor, diferite dar c..

Ingrasamant granulat NPK 15-15-15 + Sulf 10 kg

(0)
50,00 Lei

Ingrasamintele complexe de tip NPK, cu o formula echilibrata in continutul de Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), garanteaza o fertilizare bogata in substante nutritive cu rezultate directe asupra cresterii calitatii si cantitatii produselor agricole.Nutritia echilibrata asigurata de aceste ingrasaminte minerale complexe NPK, confera plantelor rez..

Ingrasamant granulat NPK 16-16-16 10 kg

(0)
50,00 Lei

NPK 16-16-16 este un ingrasamant granulat ce contine cele 3 macroelemente esentiale Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), ce asigura un raport echilibrat de nutrienti necesari in dezvoltarea plantelor.Beneficii NPK 16-16-16: - Produsul are o formula liniara echilibrata, Azot (N), Fosfor (P) si Potasiu (K), oferind culturilor agricole si hortico..

-11%

Ingrasamant universal Drip Fert 360 g

(0)
40,00 Lei 45,00 Lei

Drip Fert este un ingrasamant bio, destinat culturilor de legume, flori si plante ornamentale, formulat pe baza de carbon organic si oxid de potasiu.Produsul ofera necesarul de nutrienti pentru o crestere si o dezvoltare sanatoasa, intarind sistemul imunitar al plantelor, acestea devenind mai rezistente la boli si la conditiile climatice nefavorabi..

-40%

Ingrasamant vita de vie Bachus 1 kg

(0)
42,00 Lei 70,00 Lei

Ingrasamant EC Bachus conceput pe baza de fosfor (P), potasiu(K) si microelemente, destinat vitei de vie, care ajuta la dezvoltarea si coacerea uniforma a boabelor si la cresterea productivitatii.Continutul ridicat de fosfor ajuta la maturarea boabelor si a coardei, stimuleaza dezvoltarea florilor si favorizeaza ramificarea radacinilor.Potasiul con..

-15%

Tratament de samanta pentru cereale paioase Seed Touch 360 g

(0)
306,00 Lei 360,01 Lei

Seed Touch este un fertilizant bio, formulat pe baza de carbon organic si microelemente, exceptional pentru tratarea semintelor de cereale paioase. Produsul activeaza germinatia, asigurand necesarul de energie pentru ca planta, dupa rasarire, sa aiba o crestere spectaculoasa.Aplicand Seed Touch sistemul radicular se dezvolta mai rapid, plantut..

-16%

Humat de potasiu pentru transplantare si inradacinare Roots Potasium 760 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Roots Potasium este un produs bio, destinat inradacinarii si transplantarii tuturor tipurilor de rasad, arbusti si pomi fructiferi. Produsul are la baza humat de potasiu organic in concentratie 100% si este hidrosolubil in proportie de 92%. Roots Potasium asigura dezvoltarea aparatului radicular, pentru o transplantare de succes. Se ..

-16%

Ingrasamant afine Cranberries Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Fertilizant bio formulat pe baza de microelemente si carbon organic ce asigura o dezvoltare optima afinelor. Cranberries Fert regenereaza plantele, stimuleaza productia si asigura arbustilor de afin necesarul de nutrienti pentru o crestere sanatoasa. Produsul sporeste rezistenta plantei in fata bolilor si a conditiilor de mediu si contrib..

-16%

Ingrasamant capsuni Fragole Fert 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Fragole Fert este un ingrasamant bio pentru capsuni, formulat pe baza de carbon organic si microelemente. Produsul asigura o buna inflorire si fructificare, imbunatateste culoarea si gustul fructelor si previne decolorarea frunzelor.De asemenea, Fragole Fert dezvolta radacina, aparatul foliar si asigura plantei nutrientii necesari obtinerii un..

-16%

Ingrasamant cartofi Potato Tonic 760 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Ingrasamant bio pentru cartofi, conceput pe baza unui amestec de carbon organic si oxid de potasiu.Potato Tonic asigura necesarul de materie organica indispensabila procesului de dezvoltare al tuberculilor. In acelasi timp, reduce putrezirea, imbunatateste durata de pastrare, stimuleaza formarea unui numar mai mare de tuberculi si asigura culturi b..

-16%

Ingrasamant catina Sea Buckthorn Fertilizer 360 g

(0)
58,80 Lei 70,00 Lei

Sea Buckthorn Fertilizer este un ingrasamant pentru catina care stimuleaza procesul enzimatic din plante, determinand dezvoltarea armonioasa a acesteia. Este un produs bio, ce are in compozitia sa carbon organic imbunatatit cu microelemente ceea ce il face mai usor asimilabil de catre plante.Aplicat cu regularitate, Sea Buckthorn Fertilizer cr..

Afişare 1 - 16 din 36 (3 pagini)