Insecticid sistemic Midash Forte

Insecticid sistemic Midash Forte

540,00 Lei
Pret fara TVA 495,41 Lei
Info produs: Midash Forte 1 kg
Stoc În Stoc
Vizualizat 3062 ori

Descrierea produsului

Midash Forte insecticid sistemic

Midash Forte 1 kg

Midash Forte 1 kg este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte daunatoare combatute.

Actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza de a se mai hrani si mor.

Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larva-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie.

Nu este afectat de temperatura, iar actiunea sa dureaza peste trei saptamani. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.

Aparatele de stropit trebuie sa fie bine reglate si calibrate.

La legume se utilizeaza pentru culturile din spatii acoperite . Produsul are o perioada scurta de pauza de la aplicare pana la recoltare.

La cartof primul tratament se va efectua la aparitia adultilor hibernanti, inainte de a depune ouale. Al doilea tratament se face in cazul cand au aparut larvele pe frunze.

Pentru o eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.

Produsul este toxic pentru albine si bondari!


Cultura
Organism daunator
Doza
Cartof
Gandacul de Colorado ( Leptinotarsa decemlineata)
0.125 kg/ha
Castraveti in solar
Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum)
0.02 % (0.2 kg/ha)


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cumpara

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.