Erbicide totale

Glifosat

Aici veti gasi produse cu actiune sistemica si de contact folosite in dilutii cu apa pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, dicotiledonate anuale si perene. Produsele sunt omologate pentru livezi pe rod, vita de vie, miristi, terenuri fara destinatie agricola, terasamente de cale ferata. Aceaste erbicide totale pot fi folosite si pentru a indeparta buruienile din gospodaria dumneavoastra. Cele mai bune erbicide totale le gasesti aici, la preturi avantajoase. 

Vizualizare grilă:
-37%

Erbicid total Leo Green 360 20 L

(0)
500,00 Lei 799,99 Lei

Leo Green 360 este un erbicid sistemic total care se aplica pe buruienile rasarite.Erbicid total Leo Green 360 are substanta activa: glifosat 360 grame/litru.Dupa aplicare este preluat prin frunze si translocat in radacini, pe care le usuca, ducand in final la uscarea intregii plante.Primele semne de ofilire ale buruienilor apar dupa 24 de ore iar ..

Erbicid total Leo Green 360 1 L

(0)
50,00 Lei

Leo Green 360 este un erbicid sistemic total care se aplica pe buruienile rasarite.Erbicid total Leo Green 360 are substanta activa: glifosat 360 grame/litru. Dupa aplicare este preluat prin frunze si translocat in radacini, pe care le usuca, ducand in final la uscarea intregii plante. Primele semne de ofilire ale buruienilor apar dupa 24 de ore, i..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)