Combatere buruieni

Erbicid selectiv

Erbicidele sunt produse chimice cu o actiune selectiva folosite pentru distrugerea buruienilor din culturile agricole. Erbicidele selective distrug anumite plante si lasa culturile dorite nederanjate. Topsem va pune la dispozitie o gama larga de erbicide. Ele se impart in doua categorii: erbicide totale si selective.

Vizualizare grilă:

Erbicid Adengo 465 SC 1 l

(0)
645,00 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia unica “Sy..

Erbicid Adengo 465 SC 200 ml

(0)
142,79 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si post emergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia un..

Erbicid Adengo 465 sc 5 l

(0)
2.909,99 Lei

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune de lunga durata pentru porumb, inglobeaza tehnologia uni..

Erbicid Amino 600 SL 1 l

(0)
41,20 Lei

AMINO  600  SL este un erbicid sistemic care este absorbit de plante atat foliar cat si radicular. Actioneaza prin dereglarea  proceselor de crestere a buruienilor. Combate buruieni dicotiledonate anuale si  perene.  Dintre  acestea, cele mai importante  sunt: Cirsium  arvense (palamida), Chenopodium ..

Erbicid Amino 600 SL 5 l

(0)
196,20 Lei

AMINO  600  SL este un erbicid sistemic care este absorbit de plante atat foliar cat si radicular. Actioneaza prin dereglarea  proceselor de crestere a buruienilor. Combate buruieni dicotiledonate anuale si  perene.  Dintre  acestea, cele mai importante  sunt: Cirsium  arvense (palamida), Chenopodium ..

Erbicid Amino 600 SL 500 ml

(0)
16,51 Lei

AMINO  600  SL este un erbicid sistemic care este absorbit de plante atat foliar cat si radicular. Actioneaza prin dereglarea  proceselor de crestere a buruienilor. Combate buruieni dicotiledonate anuale si  perene.  Dintre  acestea, cele mai importante  sunt: Cirsium  arvense (palamida), Chenopodium spp...

Erbicid Arigo 3.3 kg

(0)
2.670,77 Lei

Arigo - Erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta timpurie a buruienilor graminee si cu frunza lata, anuale si perene la porumb. Contine: 12% nicosulfuron + 3% rimsulfuron + 36% mezotrione Formulare: granule dispersabile in apa (WG) Ambalat la 330 gr si 3.300 gr. Arigo® este un amestec de trei substante active cu un spectru larg de combat..

Erbicid Arigo 330 g

(0)
268,70 Lei

Arigo - Erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta timpurie a buruienilor graminee si cu frunza lata, anuale si perene la porumb. Contine: 12% nicosulfuron + 3% rimsulfuron + 36% mezotrione Formulare: granule dispersabile in apa (WG) Ambalat la 330 gr si 3.300 gr. Arigo® este un amestec de trei substante active cu un spectru larg d..

Erbicid Benta 480 SL 1 l

(0)
136,36 Lei

Benta 480 SL este un erbicid selectiv postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile agricole. Poate fi absorbit atat prin frunze cat si prin radacini si translocat acropetal prin xilem. Cresterea buruienilor se opreste din cauza incapacitatii de a se produce biomasa dupa care se ingalbenesc si se usuca. Efectul maxim se..

Erbicid Benta 480 SL 5 l

(0)
671,99 Lei

Benta 480 SL este un erbicid selectiv postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile agricole. Poate fi absorbit atat prin frunze cat si prin radacini si translocat acropetal prin xilem. Cresterea buruienilor se opreste din cauza incapacitatii de a se produce biomasa dupa care se ingalbenesc si se usuca. Efectul ..

Erbicid Buctril Universal 1l

(0)
92,21 Lei

Buctril universal prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor perene. Buctril este activ de la 5°C si penetreaza in buruieni in mai putin de o ora de la tratament (risc scazut de spalare prin precipitatii). Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si ..

Erbicid Cerlit 1 l

(0)
127,00 Lei

Cerlit este un erbicid sistemic, substanta activa este rapid translocata, care la buruienile sensibile provoaca o reactie tipic auxinica, la numai cateva ore de la aplicare, manifestandu-se prin rasucirea frunzelor. Mod de aplicare: Cerlit este omologat ca erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din cereale paioase, vit..

Erbicid Crew Ace 1 l

(0)
119,68 Lei

Crew Ace se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp si o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare crem. Produsul contine 40 g/l nicosulfuron. Crew Ace este un erbicid sistemic din categoria sulfonilureicelor, cu omologare pentru combaterea gramineelor din cultura de porumb. Produsul pre..

Erbicid Crew Ace 500 ml

(0)
64,00 Lei

Crew Ace se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp si o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare crem. Produsul contine 40 g/l nicosulfuron. Crew Ace este un erbicid sistemic din categoria sulfonilureicelor, cu omologare pentru combaterea gramineelor din cultura de porumb. Prod..

Erbicid Dicopur D 1 l

(0)
35,32 Lei

Dicopur D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe prin frunze. O parte din substanta activa este transportata spre frunze iar alta spre radacini. Datorita excesuluide auxine, metabolismul buruienilor devine extrem de ridicat. Erbicidul determina o crestere anormala a celulelor (cresterea devine necontrolabila), inhiba ..

Erbicid Dicopur D 20 l

(0)
627,84 Lei

Dicopur D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe prin frunze. O parte din substanta activa este transportata spre frunze iar alta spre radacini. Datorita excesuluide auxine, metabolismul buruienilor devine extrem de ridicat. Erbicidul determina o crestere anormala a celulelor (cresterea devine necontrolabila), inhiba respiratia..

Afişare 1 - 16 din 45 (3 pagini)