Combatere boli

Fungicide

Fungicidele sunt compusi chimici utilizati pentru combaterea bolilor criptogamice la plante: mana, rapan, fainare, patare, foc bacterian, septorioza etc. la diferitele culturi floarea soarelui,  porumb, rapita, legume, vita de vie, pomi fructiferi.

Vizualizare grilă:

Fungicid Artea 330 EC 1 l

(0)
291,50 Lei

ARTEA 330 EC este un concentrat emulsionabil care se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, de culoare galben pai. ARTEA 330 EC este un fungicid compus din doua substante active: ciproconazol si propriconazol. Acestea sunt absorbite de partile verzi ale plantei in mare parte in timp de 1 ora de la aplicare si sunt transportate acropetal in ..

-13%

Fungicid Mikal Flash 30 g

(1)
7,64 Lei 8,83 Lei

Mikal Flash se remarca prin actiunea preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene, impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului. Fosetil de aluminiu este una dintre putinele substante active destinate combaterii manei care poseda sistemie completa ascendenta si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorc..

Fungicid Tebucur 250 EW 5 l

(0)
736,93 Lei

Tebucur 250 EW este un fungicid sistemic cu actiune protectiva si curativa. Produsul are un termen de garantie indelungat, un efect rapid si vizibil asupra culturilor si se poate folosi ca si regulator de crestere la rapita. Tebucur 250 EW se aplica in timpul perioadei de vegetatie la rapita, pentru prevenirea si combaterea bolilor foliare, la gra..

Fungicid Amistar Xtra 280 SC 1 l

(0)
340,00 Lei

Amistar Xtra este un fungicid ce contine doua substante active: azoxistrobin si ciproconazol. Azoxistrobin face parte din grupa strobilurinelor, are un spectru larg de actiune impotriva bolilor foliare la cereale, floarea soarelui si rapita. In celulele agentilor patogeni, azoxistrobin blocheaza transportul electronilor in mitocondrie. Ciproconazol..

-35%

Fungicid Armada25 EW 5 L

(0)
450,17 Lei 692,15 Lei

Armada este un fungicid sistemic din grupa triazolilor, prezentat sub forma unei emulsii (ulei in apa), de culoare galben pai, care contine 250 g/l tebuconazol. Are actiune protectiva, preventiva si curativa, actionand prin inhibarea biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta, asigura protectie indelungata pe o perio..

Fungicid Caramba Turbo 5 l

(0)
833,85 Lei

Caramba Turbo este un produs destinat culturii de rapita care combina substanta activa a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de crestere (mepiquat clorura). Aceasta combinatie asigura controlul eficient al bolilor, oferind totodata avantajele unui regulator de crestere.Mod de folosire si aplicare:Se poate aplica toamna cand rapita ar..

Fungicid Mikal Flash 12 kg

(0)
1.229,52 Lei

Mikal Flash se remarca prin actiunea preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene, impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului. Fosetil de aluminiu este una dintre putinele substante active destinate combaterii manei care poseda sistemie completa ascendenta si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la niv..

Fungicid Vivando 1 l

(0)
458,39 Lei

Vivando se prezinta sub forma de lichid, de culoare bej, cu miros alifatic. Produsul este un fungicid de ultima generatie, bazat pe metrafenona din familia chimica de benzofenone cu actiune protectiva si curativa.Substanta activa are un mod unic de actiune, interfereaza in procesul de diferentiere celulara a diferitelor etape din ciclul agentului p..

Sterilizant sol, fungicid, erbicid, insecticid Basamid 1 kg

(0)
90,00 Lei

Basamid Granule este un sterilizant al solului ce se aplica la suprafata solului si se incorporeaza. In conditii de umiditate, produsul se descompune formand un gaz sterilizant, cu efect nematocid, fungicid, insecticid si erbicid.Pentru o actiune erbicida se recomanda acoperirea cu folie a solului tratat sau compactarea si inundarea solului pentru ..

-8%

Fungicid Antracol 70 WP 20 g

(0)
2,30 Lei 2,50 Lei

Antracol 70 wp este un fungicid organic din grupa ditiocarbamatilor, cu actiune preventiva de contact. Blocheaza germinatia sporilor si patrunderea miceliului ciupercilor patogene in plante. Este un fungicid de tip multi-site, impiedicand aparitia formelor rezistente. Produsul prezinta o rezistenta buna la ploile de maxim 10 mm. Antracol 70 wp ..

Fungicid Bravo 500 SC 20 ml

(0)
8,00 Lei

Produsul se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen de culoare gri deschis. In Romania produsul este omologat la urmatoarele culturi de camp: Sfecla rosie: cercospora beticola (cercosporioza) 1,5-2,0 l/ha.Tomate: alternaria solani (alternarioza..

Fungicid Coppermax 30 g

(0)
4,64 Lei

Fungicid Coppermax, este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra,dispersabile in apa,cu un continut de 500 g/l cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru. Coppermax actioneaza prin contact,adera bine pe suprafata frunzelor.Fungicid Coppermax, se aplica,la avertizare,in perioada de vegetatie,ca tratament folia..

-17%

Fungicid Dithane M-45 20 g

(0)
2,50 Lei 3,00 Lei

Dithane M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc. Dithane M-45 este o pulbere umectabila foarte fina de culoare galbena ce contine 80% mancozeb. Dithane M-45 prin modul de actiune multisite (Intrerupe activitatea enzimatica ..

Fungicid Acrobat MZ 69 WG 20 g

(0)
6,70 Lei

Acrobat MZ 69 WG se prezinta sub forma de granule solide de culoare bej . Mod de actiune: Acrobat® MZ 69 WG este un fungicid pe baza de dimetomorf, din grupa morfolinelor si mancozeb din grupa ditiocarbamatilor. Acrobat MZ® 69 WG are actiune translaminara cu sistemicitate locala si de contact. Intrerupe formarea peretelui celular al ciupercii si..

Fungicid Aliette 80 wg 20 g

(0)
6,69 Lei

Fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea focului bacterian la mar, par, gutui, a manei la hamei, castraveti si ceapa. In Romania produsul este omologat pentru a fi utilizat in combaterea bolilor la urmatoarele culturi, doze, concentratii si conditii: mar, par, gutui: 0,3 % pentru combaterea focului bacterian al rozaceelor (erwinia amylovora)..

Fungicid Aliette 80 wg 200 g

(0)
36,28 Lei

Fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea focului bacterian la mar, par, gutui, a manei la hamei, castraveti si ceapa. In Romania produsul este omologat pentru a fi utilizat in combaterea bolilor la urmatoarele culturi, doze, concentratii si conditii: mar, par, gutui: 0,3 % pentru combaterea focului bacterian al rozaceelor (erwinia ..

Afişare 1 - 16 din 65 (5 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.