Categorii
app.png
Achizitii SEAP
Fungicid Amistar Xtra 280 SC 1 l

Fungicid Amistar Xtra 280 SC 1 l

Cod produs: Fungicid Amistar Xtra 280 SC 1 l
Disponibilitate: Fara stoc
  • 340.00Lei

  • Fără TVA: 311.93Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail: office@topsem.ro
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Scrie-ne pe adresa office@topsem.ro si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Scrie-ne pe office@topsem.ro pentru mai multe detalii.
  • Aducem produsele pana la tine.
  • Consultanta de specialitate!
  • 0764.488.535
  • Poti comanda produsele oricand doresti!

Etichete: fungicid floarea soarelui, fungicid rapita, fungicid cereale, amistar xtra, putregai, fainare

Amistar Xtra este un fungicid ce contine doua substante active: azoxistrobin si ciproconazol.

Azoxistrobin face parte din grupa strobilurinelor, are un spectru larg de actiune impotriva bolilor foliare la cereale, floarea soarelui si rapita.In celulele agentilor patogeni, azoxistrobin blocheaza transportul electronilor in mitocondrie.

Ciproconazol face parte din grupa triazolilor. Ciproconazolul patrunde rapid prin frunze si petiol in partile verzi ale plantei si se localizeaza in planta unde blocheaza sinteza ergosterolilor. Ciproconazol are efect preventiv si curativ.

Amistar Xtra are in principal proprietati preventive, dar si curative. Pentru rezultate optime tratamentul se va efectua preventiv sau imediat ce primele simptome de boala sunt vizibile.

Amistar Xtra asigura o protectie indelungata a culturii de pana la 3-4 saptamani. Cultura ramane verde mai mult timp ceea ce determina o mai lunga perioada de asimilare, cu influente favorabile asupra cantitatii si calitatii recoltei.

Fungicid modern cu spectru larg de combatere, al carui mod de actiune influenteaza pozitiv activitatea fiziologica a plantei. Protejeaza noile cresteri ale frunzei prin formarea unui depozit de produs in teaca frunzei, fiind reactivat in contact cu apa.

Prelungeste perioada de timp in care planta ramane verde “green effect” ceea ce permite obtinerea unor Xtra recolte de o Xtra calitate.

Amistar Xtra actioneaza in trei moduri: sistemic, translaminar si prin contact. Amistrar Xtra protejeaza noile cresteri ale frunzei prin formarea unui depozit de produs in teaca frunzei, fiind reactivat in contact cu apa.

Grau  se recomanda aplicarea in programul cu doua tratamente, ca al doilea tratament, in perioada cuprinsa intre aparitia frunzei stindard pana la inspicat si inflorit.

Floarea-soarelui  Amistar Xtra 280 SC se aplica la stadiul maxim de interventie terestra (cu utilaje clasice), cat mai aproape de faza de buton floral.

Rapita  momentul critic in combaterea putregaiului alb este caderea petalelor florilor pe frunze si tulpini; aplicat preventiv (inceput-mijloc inflorit), produsul are un puternic efect antigerminativ impotriva putregaiurilor.

 Floarea soarelui, Grau, Orz, Rapita

Boli si Ciuperci combatute:

Putregaiul alb, Putregaiul cenusiu, Alternarioza, Fainare, Rugina, Septorioza, Fuzarioza, Sfasierea frunzelor, Patarea reticulara, Arsura bruna, Putregaiul uscat, Patarea neagra.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie