Raticide

Pasta raticide

Rodenticidele sunt in mod tipic substante chimice nesecifice pentru controlul daunatorilor facute si vandute in scopul uciderii rozatoarelor.

Vizualizare grilă:

Prodiorat Cub 100 g

(0)
5,00 Lei

Prodiorat Cub 100 g momeala raticida pe baza de anticoagulant (bromadiolona), pe suport de cereale maruntite si parafinate, gata de folosire, de culoare rosie, recomandat a se folosi in medii umede.Eficient pentru combaterea soarecilor si sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditateSe amplaseaza in zone umede, unde celelalte tipuri de..

Prokum cub 100 g

(0)
5,00 Lei

Prokum cub 100 g - momeala raticida pe baza de anticoagulant (brodifacoum), pe suport de cereale macinate si parafinate. Este eficient in combaterea soarecilor si sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditate.Se amplaseaza mai ales in zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi utilizate. Contine benzoat de denatonium (bitr..

Bros grau raticid

(0)
5,41 Lei

Bros grau raticid - granule pentru controlul la interior al soarecilor si sobolanilor.Completati momeala consumata la fiecare 3-4 zile si inlocuiti granulele stricate pana cand toate rozatoarele au fost eliminate. Nu permiteti produsului sa intre in contact cu alte produse. Nu utilizati in preajma mancarii, apei potabile, obiectelor care intr..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)