Raticide

Pasta raticide

Rodenticidele sunt in mod tipic substante chimice nesecifice pentru controlul daunatorilor facute si vandute in scopul uciderii rozatoarelor.

Vizualizare grilă:

Brody 200 g

(0)
8,00 Lei

Brody este o momeala gata de folosire pentru uz profesional sau domestic. Omoara mai multe specii de soareci si sobolani, cum ar fi: sobolanul de canal, sobolanul negru, soarecele de casa, soarecele de camp, etc. Acest raticid actioneaza prin ingestie, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna in doar cateva zile si fara sa creeze suspici..

Diferat Fresh Bite 200 g

(0)
8,00 Lei

Diferat Pasta – momeala proaspata pentru uz domestic si civil, avand ca substanta activa difenacoum 0,005%. Distruge toate speciile de soareci si sobolani, sobolani de canal, sobolani negri, soareci de casa, etc. Contine o substanta cu gust respingator pentru om si animalele domestice. UTILIZARE: plicuri gelatinoase ce se vor folosii ca atare, 2..

Momeala raticida prokum cub 100 g

(0)
5,00 Lei

Momeala raticida pe baza de anticoagulant (brodifacoum), pe suport de cereale macinate si parafinate. Eficienta in combaterea soarecilor si sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditate (ex. locuinte, grajduri si cladiri agricole, cazarmi, magazii, vagoane, containere, etc.) si in spatii deschise (ex. canalizari, scurgeri de apa, malur..

Momeala raticida prokum cub 400 g

(0)
12,99 Lei

Momeala raticida pe baza de anticoagulant (brodifacoum), pe suport de cereale macinate si parafinate. Eficienta in combaterea soarecilor si sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditate (ex. locuinte, grajduri si cladiri agricole, cazarmi, magazii, vagoane, containere, etc.) si in spatii deschise (ex. canalizari, scurgeri de apa, malur..

Prodiorat Cub 100 g

(0)
5,00 Lei

Momeala raticida pe baza de anticoagulant (bromadiolona), pe suport de cereale maruntite si parafinate, gata de folosire, de culoare rosie, recomandat a se folosi in medii umede. – Eficient pentru combaterea soarecilor si sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditate ex. locuinte, grajduri si cladiri agricole, cazarmi, magazii, vagoan..

Roban pasta raticida 100 g

(0)
5,00 Lei

Difenacoum, anticoagulant de sinteza pe suport de pasta, ambalata in plicuri de 10 g. Produsul este protejat cu Bitrex. Antidot specific: Vitamina K1. Indicatii:  Roban pasta raticida 100 g se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor in locuinte, grajduri si cladiri agricole, gradini, depozite de deseuri, cazarmi, magazii, vagoane..

Bros granule raticid 10 x 25 g

(0)
10,83 Lei

Aceasta momeala este atragatoare pentru rozatoare din cauza dimensiunii corespunzatoare si duritatii granulelor, precum si aromei sale speciale. Granulele contin numai substante nutritive, fara umpluturi utilizate in alte momeli. Produsul este foarte eficient si garanteaza costuri reduse de combatere a daunatorilor. Dozare: soareci - folosit..

Bros grau raticid 12 x 25 g

(0)
10,83 Lei

Grausor pentru controlul soarecilor si sobolanilor in interiorul cladirilor.Mod de utilizare: se plaseaza in locuri in care se gasesc rozatoarele: in apropiere de gaurile, spatiile de hranire si traseele acestora - soarece de casa: aplicati pana la 50g la fiecare 10 metri patrati; -sobolan: aplicati pana la 100g la fiecare 10 metri patrati...

Effect placa adeziva pentru rozatoare

(0)
6,70 Lei

Effect placi adezive pentru rozatoareProdusul este destinat pentru controlul rozatoarelor in case, magazine, grajduri si alte cladiri in cazul in care utilizarea de momeli rodenticide otravitoare este restrictionata (datorita prezentei animalelor de companie, copii). Pe langa utilizarea pentru combaterea rozatoarelor poate fi folosit, de asemenea, ..

Granule raticid Bros 4 x 25 g

(0)
6,03 Lei

Rodenticid popular si eficient, potrivit pentru utilizare in interior si in jurul cladirilor. Contine un agent mumifiant si un aditiv, care previne ingerarea accidentala de catre oameni si animalele de casa...

Grau raticid Bros 4 x 25 gr

(0)
5,41 Lei

Granule pentru controlul la interior al soarecilor si sobolanilor.Mod de utilizare : se plaseaza in locuri in care se gasesc rozatoarele, in apropiere de gaurile, spatiile de hranire si traseele acestora - soarece de casa : aplicati pana la 50g la fiecare 10 metri patrati; -sobolan : aplicati pana la 100g la fiecare 10 metri patrati. Completa..

Pasta raticida Bros 100 g

(0)
6,96 Lei

Pasta pentru controlul soarecilor si sobolanilor la interior. Contine momeala atractiva si functioneaza imediat dupa prima utilizare. Efectul intarziat impiedica rozatoarele sa asocieze otrava cu eliminarea altor specimene.Produsul are propietati de mumificare si contine o substanta ce previne inghitirea accidentala de catre oameni si anima..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.