Repelent

Repelenti

Substanta care prin calitatile sale organoleptice indeparteaza rozatoare, insecte, porumbei.

Vizualizare grilă:

Kalif Repelent Porumbei 750 ml

(0)
34,94 Lei

Kalif este specific pentru porumbei : ii alunga de pe comiṣe, glafuri, mansarde. Podusul are un miros placut pentru oameni, dar creeaza o bariera olfactiva foarte neplacuta pentru porumbei si pentru alte pasari in scopul de a le tine la distanta. Produsul Kalif impotriva porumbeilor are un ambalaj practic si elegant si este deja diluat ȋn vederea f..

Placi adezive albastre 10 buc

(0)
19,52 Lei

Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist.PozitionareCapcanele pot fi atarnate pe o tija sau montate orizontal sau vertical pe un suport. Distanta pana la pa..

Placi adezive galbene 10 buc

(0)
19,52 Lei

Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist.PozitionareCapcanele pot fi atarnate pe o tija sau montate orizontal sau vertical pe un suport. Distanta ..

Repelent natural Thimy 500 ml

(0)
22,00 Lei

Produs natural 100% pe baza de cimbru si ienupar, intareste plantele si respinge o gama larga de insecte. Produsul se regaseste sub forma de spray, gata de utilizare. Solutie eficienta impotriva afidelor, a musculitelor, a thripsului. Repelentul Thymi poate fi folosit pentru plante ornamentale, legume, pomi fructiferi si vita de vie. Potriv..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.