Insecticid fungicid

Tratament samanta fungicid

Fungicide si insecticide formulate pentru tratament la samanta la culturile de grau, orz, ovaz, floarea soarelui, porumb.

Vizualizare grilă:

Tratament samanta, fungicid cereale Amiral Proffy 6 FS 1 l

(0)
121,64 Lei

Amiral Proffy 6 FS aplicat pe semintele de grau, secara, triticale, orz si orzoaica, destinate insamantarilor, produsul actioneaza ca un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol. In timpul germinarii si cresterii plantutelor, substanta activa este absor..

Tratament samanta, fungicid sistemic grau, orz Sponsor 6 FS 1 l

(0)
155,00 Lei

Este un fungicid sistemic utilizat pentru tratarea semintelor de grau si orz destinate semanatului. Prezinta un spectru larg de combatere a bolilor transmise prin seminte sau sol si o perioada de actiune indelungata. Dupa aplicare fiind sistemic, patrunde in seminte sau este preluat de radicele in noile plantute, asigurand protectia lor impotriva a..

Tratament samanta, fungicid sistemic grau, orz Tenazol 60 FS 1 l

(0)
155,00 Lei

Tenazol 60 FS este un fungicid sistemic, formulat pentu tratamentul la samanta, ce actioneaza asupra agentilor patogeni localizati la suprafata semintei si in interiorul acesteia. Dupa tratament substanta activa patrunde in samanta si apoi in plantele tinere protejandu-le pe o perioada indelungata. Fiind un fungicid sistemic actioneaza prin inhibar..

Tratament samanta, insecticid sistemic grau Midash 600 FS 1 l

(0)
320,00 Lei

Este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, formulat special ca suspensie concentrata pentru tratarea semintei (FS). Dupa tratament produsul patrunde rapid In bob si de aici In plantele ce se formeaza, circuland acropetal, si se regaseste la nivelul partilor aeriene unde ataca daunatorii. Efectul se manifesta prin atacarea sist..

Tratament samanta, insecticid sistemic Nuprid AL 600 FS 5 l

(0)
421,83 Lei

Nuprid AL 600 FS este un insecticid sistemic cu actiune de contact si prin ingestie. Fiind aplicat pe samanta, este absorbit prin radacini si translocat in plantele aflate in curs de rasarire si crestere, asiguradu-le o foarte buna protectie fata de mai multi daunatori care prejudiciaza culturile agricole in prima parte a perioadei de veget..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)