Promotii

Promotii de sezon

Vezi promotiile de astazi! Fii cu ochii pe www.topsem.ro si profita de reducerile de nerefuzat!

Vizualizare grilă:
-15%

Tratament de samanta pentru cereale paioase Seed Touch 360 g

(0)
306,00 Lei 360,01 Lei

Seed Touch este un fertilizant bio, formulat pe baza de carbon organic si microelemente, exceptional pentru tratarea semintelor de cereale paioase. Produsul activeaza germinatia, asigurand necesarul de energie pentru ca planta, dupa rasarire, sa aiba o crestere spectaculoasa.Aplicand Seed Touch sistemul radicular se dezvolta mai rapid, plantut..

-33%

Ulei horticol Protection Oil 100 ml

(0)
10,00 Lei 15,00 Lei

Protection Oil este un produs cu rol insecticid, formulat dintr-un mix de uleiuri vegetale, recomandat a se utiliza pentru pomi, arbusti fructiferi si vita de vie. Produsul combate formele hibernante ale daunatorilor care se pot instala in scoarta sau in crapaturile acesteia. Ajuns in contact cu daunatorii, Protection Oil ii neutralizeaza..

-15%

Insecticid bio Activ 100 ml

(0)
28,05 Lei 33,01 Lei

Activ este un produs bio, cu efect insecticid, formulat pe baza de uleiuri de natura vegetala, permise a fi folosite in agricultura ecologica.Activ actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ou-larva-adult, prin acoperirea acestora cu un strat subtire de produs, rezultand sufocarea daunatorilor.Substantele active care se regasesc in uleiuril..

-15%

Ulei horticol Protection Oil 1 L

(0)
38,25 Lei 45,00 Lei

Protection Oil este un produs, formulat pe baza mix de uleiuri vegetale cu rol de protectie pentru vita de vie, pomi si arbusti fructiferi.Produsul reduce semnificativ formele hibernante ale acarienilor si ale paduchelui din San-Jose, dar si al afidelor si al altor daunatori, care se pot instala in scoarta sau in crapaturile acesteia.Atunci cand in..

-15%

Insecticid bio TutaStop 1 L

(0)
280,50 Lei 330,00 Lei

TutaStop este un insecticid formulat pe baza de extract super concentrat de inhibitori de hranire, care combate cu succes ouale, larvele si adultii de Tuta absoluta si Musculita alba.Produsul actioneaza asupra sistemului de orientare al insectelor, inhiba capacitatea de hranire si dezvoltare, afectadu-le sistemul neuromotor si distrugandu-le prin a..

-15%

Tratament de samanta bio Treat Seeds Pro 1 L

(0)
204,00 Lei 240,00 Lei

Treat Seeds Pro este un produs inovativ, de ultima generatie, formulat dintr-un amestec de uleiuri vegetale superconcentrate cu rol de a proteja samanta impotriva factorilor patogeni. Tratamentul de samanta Treat Seeds Pro inhiba germinarea sporilor, distruge agentii patogeni de pe suprafata semintelor si creeaza o bariera de protectie in juru..

-15%

Insecticid bio CoroStop 1 L

(0)
110,50 Lei 130,00 Lei

CoroStop este un insecticid bio formulat pe baza de microorganisme si hidrocarburi aromatice naturale, conceput special pentru a combate si a tine la distanta coropisnitele.Produsul are efect rapid si de durata, protejand plantele impotriva daunelor calitative si cantitative provocate de daunatori. Prin formularea sa inovativa, CoroStop action..

-15%

Dezinfectant de sol bio Soil Guard 1 L

(0)
25,50 Lei 30,00 Lei

Soil Guard este un dezinfectant lichid bio, recomandat a fi folosit atat pentru sol, cat si pentru turba profesionala, fiind formulat pe baza de microorganisme cu actiune sistemica. Dezinfectantul este obtinut prin procedee biodinamice clasice si are rol insecto-fungicid cu efect asupra bolilor si daunatorilor din sol.Multumita structurii sale..

-15%

Dezinfectant de sol bio Soil Guard 10 L

(0)
238,00 Lei 280,00 Lei

Soil Guard este un dezinfectant lichid bio, recomandat a fi folosit atat pentru sol, cat si pentru turba profesionala, fiind formulat pe baza de microorganisme cu actiune sistemica. Dezinfectantul este obtinut prin procedee biodinamice clasice si are rol insecto-fungicid cu efect asupra bolilor si daunatorilor din sol.Multumita structurii..

-17%

Dezinfectant pentru gunoiul de grajd Manure Clean 10 L

(0)
249,00 Lei 300,00 Lei

Manure Clean contine un mix de uleiuri vegetale care actioneaza asupra bolilor si daunatorilor din gunoiul de grajd ce urmeaza a fi folosit in solarii/gradini.Aplicat in dozele recomandate, Manure Clean combate eficient ouale si larvele daunatorilor, precum si factorii patogeni, care pot fi gasiti in gunoiul de grajd.Produsul bio Manure Clean nu es..

-17%

Dezinfectant pentru gunoiul de grajd Manure Clean 1l

(0)
26,56 Lei 32,00 Lei

Manure Clean contine un mix de uleiuri vegetale care actioneaza asupra bolilor si daunatorilor din gunoiul de grajd ce urmeaza a fi folosit in solarii/gradini.Aplicat in dozele recomandate, Manure Clean combate eficient ouale si larvele daunatorilor, precum si factorii patogeni, care pot fi gasiti in gunoiul de grajd.Produsul bio Manure Clean nu es..

-15%

Ingrasamant bio Green Ace Pro 100 ml

(0)
17,00 Lei 20,00 Lei

Green Ace Pro este un ingrasamant bio, formulat pe baza de carbon organic, aminoacizi si oxid de potasiu, destinat culturilor de salata. Datorita formularii sale, Green Ace Pro dirijeaza cresterea si dezvoltarea salatei prin reglarea echilibrului metabolic, mareste rezistenta la factorii de stres si ajuta la o mai buna hranire a plantei prin c..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)