Repelent

Repelenti

Substanta care prin calitatile sale organoleptice indeparteaza rozatoare, insecte, porumbei.

Vizualizare grilă:

Mole Repeller 1 L - repelent cartite

(0)
190,00 Lei

Mole Repeller este un repelent , sub forma lichida, superconcentrata de culoare verde-menta, formulat pe baza de mix de uleiuri vegetale.Actiunea sa este repelenta, indepartand cartitele din cauza mirosului emanat, fiind un miros deranjant pentru acestea. Mole Repeller este un produs bio, usor de aplicat si se poate folosi in toate locurile un..

-15%

Bird Repeller 1 L

(0)
161,51 Lei 190,00 Lei

Repelent organic extrem de puternic pentru alungarea pasarilor salbatice care pot devasta culturile. Bird Repeller este formulat pe baza de uleiuri naturale vegetale, avand un efect rapid si de lunga durata.Datorita mirosului emanat de Bird Repeller, pasarile vor parasi perimetrul in care a fost folosit acest produs. Modul de actiune al produs..

-15%

Wild Repeller 1 L

(0)
161,51 Lei 190,00 Lei

Wild Repeller este un repelent organic, extrem de puternic, formulat pe baza de uleiuri vegetale naturale, care actioneaza asupra animalelor salbatice (mistreti, cerbi si caprioare).Se prezinta sub forma lichida de culoare rosu-zmeura, avand o actiune de lunga durata daca vremea este favorabila (ploile dese si abundente vor diminua efectul produsul..

Rodent Repeller 1 L

(0)
190,00 Lei

Rodent Repeller este un repelent bio pentru rozatoare, realizat dintr-un amestec de uleiuri vegetale naturale. Produsul este puternic aromat si functioneaza imediat dupa ce este folosit. Actioneaza rapid, pe distante mari, fiind extrem de eficient impotriva rozatoarelor prin emanarea unui miros deranjant, acestea parasind perimetrul cat m..

Placi adezive galbene 10 buc

(0)
19,52 Lei

Placi adezive Bio Plantella - placi lipicioase, de culoare galbena, folosite pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi.Placile ofera protectie de lunga durata, deoarece adezivul  este rezistent la schimbarile de temperatura si umiditate. Protectia ..

Repelent natural Thimy 500 ml

(0)
22,00 Lei

Produs natural 100% pe baza de cimbru si ienupar, intareste plantele si respinge o gama larga de insecte. Produsul se regaseste sub forma de spray, gata de utilizare. Solutie eficienta impotriva afidelor, a musculitelor, a thripsului. Repelentul Thymi poate fi folosit pentru plante ornamentale, legume, pomi fructiferi si vita de vie. Potriv..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)