Seminte ardei

Soiuri ardei

Seminte ardei kapya, ardei gras, ardei gras galben, ardei iute, ardei gogosar.

Vizualizare grilă:

Seminte ardei gras galben California Wonder yellow 10 g

(0)
15,00 Lei

Ardeiul gras galben California Wonder este un soi semitardiv iar fructul este de tip Blocky. Fructele au patru lobi. Sunt ardei cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este galbena. Plantele de ardei gras California Wonder galben sunt de vigoare medie si ofera productii ridicate. Se consuma in stare..

Seminte ardei gras galben Cream Yellow 10 g

(0)
15,00 Lei

Ardeiul gras galben Cream Yellow este un soi semitardiv iar fructul este de tip Blocky. Fructele au patru lobi. Sunt ardei cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este galbena. Plantele de ardei gras Cream Yellow galben sunt de vigoare medie si ofera productii ridicate. Se consuma in stare ..

Seminte ardei gras Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Soi semitardiv pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare mare. Fructele sunt de tip BLOCKY (in 4 lobi) si de culoare rosu placut la maturitatea biologica. Greutatea medie este cuprinsa intre 140 - 170 g. Destinat consumului in stare proaspata, conservarii si industrializarii. Metoda de plantare : plantati 60.000 plante/ha (35 x 45 cm) Amb..

Seminte ardei iute Cayenne 10 g

(0)
6,50 Lei

Soi timpuriu pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare medie. Fructele au forma alungita si sunt de culoare verde inchis care la maturitatea biologica devin rosu inchis. Fructele au 10 - 14 cm in lungime si 1.5 - 1.7 cm diametrul. Destinat consumului in stare proaspata si conservarii. Metoda de plantare: ..

Seminte ardei iute Horti Tops - 1.5 g

(0)
2,00 Lei

Soi timpuriu pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare medie. Fructele au forma alungita si sunt de culoare verde inchis care la maturitatea biologica devin rosu inchis. Fructele au 10 - 14 cm in lungime si 1.5 - 1.7 cm diametrul. Destinat consumului in stare proaspata si conservarii. Metoda de plantare: plantati 60.000 plante/ha (35 x 45..

Seminte ardei kapya Horti Tops 1.5 g

(0)
2,00 Lei

Soi semitimpuriu, de ardei lung tip Kapya. Planta viguroasa cu fructe cu lungime de 13-15 cm si diametru de 3-4 cm. Culoare verde inchis, iar la maturitate rosu inchis pulpa suculenta, cu gust foarte placut. Productivitate foarte ridicata. Consum in stare proaspata si industrializare. Schema de plantat: 35/70 cm...

Seminte ardei Kapya Max 10 g

(0)
15,00 Lei

Soi semitimpuriu, de ardei lung tip Kapya. Planta viguroasa cu fructe cu lungime de 13-15 cm si diametru de 3-4 cm. Culoare verde inchis, iar la maturitate rosu inchis pulpa suculenta, cu gust foarte placut. Productivitate foarte ridicata. Consum in stare proaspata si industrializare. Schema de plantat: 35/70 cm...

Seminte ardei Yolo Wonder 10 g

(0)
15,00 Lei

 Este unul dintre cele mai rezistente soiuri. Plantele compacte de 60cm inaltime, cu frunze dense, produc ardei dulci si crocanti din abundenta. Ardeii au forma de clopot si isi schimba culoarea de la verde la rosu stacojiu. Germineaza in 10-21 de zile si sunt gata de cules dupa 70-75 de zile...

Seminte ardei gogosar Topepo Red 6 g

(0)
10,00 Lei

Ardei gogosar Topepo Red este un soi timpuriu potrivit pentru cultura in sere si solarii. Fructele seamana cu cele ale unei rosii, cu peretii grosi si au dimensiune de 8-10 cm in diametru. Aroma este una dulce si foarte suculenta. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este verde inchis, iar la maturitatea fiziologica in luna iunie este rosu..

Seminte ardei lung Corno di Toro Rosso 6 g

(0)
10,00 Lei

Seminte ardei lung Corno di Toro Rosso este un ardei foarte dulce, gustos, cu piele subtire si peretii grosi. Se planteaza in sol fertil, bine compostat si plin de humus. Perioada de vegetatie 80 zile, pana la maturitatea de consum. Planta are inaltimea de 50-52 cm, foliaj bogat. Fructul are forma de teaca, cu lungimea de 20-23 cm si diametrul baze..

Seminte ardei gras rosu California Wonder 6 g

(0)
10,00 Lei

California Wonder este un soi semitimpuriu de ardei gras rosu cu fructul este de tip blocky. Ardeiul gras rosu California Wonder are fructul format din patru lobi, cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca la maturitate intre 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este rosu aprins. Plantele de ardei gras California Wonder sunt de vig..

Seminte ardei gogosar Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Greutatea medie a fructelor variaza de la 180 g pana la 220 g.Grosimea pericarpului este de 12 mm. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este  verde inchis, iar la maturitatea fiziologica rosu intens stralucitor. Asezarea fructelor este individuala in pozitie pendulara de forma rotund turtita cu suprafata neteda. Soi semi timpuriu, cu..

Ardei gogosar Cornel Improved 10 g

(0)
15,00 Lei

Un soi standard de ardei, gogosarul Cornel Improved ,este cunoscut de majoritatea cultivatorilor din Romania si placut datorita timpurietatii, stabilitatii in cultura si productiilor oferite.Gogosarul Cornel se preteaza cultivarii in camp deschis si are un potential ridicat de productie. Varianta Improved prezinta seminte de mai buna calitate din p..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)