Seminte Hibrizi Ardei

Hibrizi Ardei

Ardeiul (Capsicum annuum) este o planta ce ocupa un loc important intre culturile legumicole din Romania.

Partea comestibilala la ardei este fructul, ce se foloseste la prepararea unei game largi de mancaruri si conserve.

Acesta se poate consuma si in stare proaspata, in salate sau diverse preparate, precum si in stare uscata, sub forma de boia.

Ardeiul iute, datorita continutului de capsicina, se poate folosi in industria farmaceutica.

Vizualizare grilă:

Ardei iute Maceasa Neagra (Cerna Shipka) - 2 gr

(0)
4,00 Lei

Ardei Maceasa Neagra (Cerna Shipka) - Un soi nou bulgaresc timpuriu iute gen sipka de Giuliunita.Plantele sunt cu o inaltime medie de 65-75 cm cu un numar mare de ramificatii drepte. Fructele sunt suspendate cu codite indoite. In faza verde culoarea este verde inchis lucios iar la maturitatea botanica- rosie. Forma fructelor este tipica pentru..

Ardei Jalti Ribki (pestisori galbeni) 2 g

(0)
4,00 Lei

Jalti Ribki (pestisori galbeni) - Soi bulgaresc, timpuriu, de ardei mici dulci de culoare galben atractiva.Plantele sunt cu o inaltime medie de 55-60 cm cu un numar mare de ramificatii.Fructele sunt suspendate cu codite curbate indoite,in stare verde- un verde inchis,in maturitatea botanica galben intens.Forma fructului este trapezoidala pana ..

Ardei Maceasa Iute Shipka Liutea 2 g

(0)
4,00 Lei

Ardei Maceasa Iute Shipka Liutea - Un soi nou bulgaresc timpuriu gen ardei mici iuti. Plantele sunt cu o inaltime medie de 60-65 cm, cu un mare numar de ramificatii drepte. Fructele sunt suspendate cu codite curbate indoite, in faza verde culoarea este verde inchis lucios, in maturitate botanica-portocalie. Forma fructului este mediu triunghiulara ..

Pestisori dulci portocalii Oranjevi Ribki 2 g

(0)
4,00 Lei

Pestisori dulci portocalii Oranjevi Ribki - Soi nou bulgaresc timpuriu pana la mediu timpuriu, soi de ardei pestisori dulci cu o culoare atractiva portocalie. Plantele au o inaltime medie de 55-60 cm cu un numar mare de ramificati drepte.Fructele sunt suspendate cu codite curbate indoite ,in verde inchis in stare verde si in portocaliu intens la ma..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)