Seminte hibrizi Pepeni

Hibrizi Pepeni

Pepenele este o planta erbacee unisexuat monoica (cu flori de sex diferit pe aceeasi planta), cu tulpina taratoare.

Se cultiva pentru fructul sau, care se coace vara, contine multa apa si este de gust dulce.

Cele mai delicioase si racoritoare deserturi ale verii, pepenii, atat cel rosu, cat si cel galben, au o multime de beneficii pentru sanatate. 

Stiai ca alaturi de rosii, pepenele rosu se afla pe lista celor mai importante surse alimentare de licopen, un fitonutrient carotenoid care imbunatateste activitatea cardiovasculara si osoasa? 
Vizualizare grilă:

Pepene galben Atila F1 1 g

(0)
8,00 Lei

DULCE, ZEMOS, AROMATAtila F1 - Noua selectie de pepene galben semi-timpuriu, de la Florian. Potrivit pentru cultivarea primavara-vara, vara si vara-toamna.Rezistenta si capacitate de adaptare si plasticitate foarte buna pentru conditii meteorologice variabile si nefavorabile. Plantele sunt puternice, vibrante, cu frunze mari de culoare ve..

Pepene galben Gladiator F1 1 g

(0)
8,00 Lei

Hibrid nou, semi-timpuriu, de pepene galben, avand gust, aroma si consistenta exceptionale. Potrivit pentru cultivarea primavara-vara, vara si vara-toamna. Plantele sunt foarte puternice, cu frunze mari de culoare verde inchis, extrem de vibrante, deosebite cu randament ridicat si fructe foarte mari. Fructele sunt de culoare galben p..

Seminte pepene galben Kehlimbar F1 100 g

(0)
479,00 Lei

Numar de seminte per plic: 2300-2500 de seminte (100 gr)Kehlibar F1 este un hibrid timpuriu ce se insamanteaza  incepand cu luna aprilie.Norma de insamantat - 270-370 grame/10 ari. Perioada de vegetatie este timpurie, aproximativ 77 - 80 de zile.Hibrid cu randament ridicat, produce concomitent 2-3 fructe care se coc impreuna. Rezistenta la bol..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)