Seminte Ardei Bulgaresti

Ardei Bulgaresti

Ardeiul este o planta legumicola originara din America de Sud si America Centrala.

Face parte, impreuna cu tomatele, vinetele , cartofii din grupa solanacee.

Il intilnim si ca planta ornamentala, cultivat la ghiveci.

Ardeiul este bogat in vitamine, antioxidanţi şi minerale, nutrienţi extrem de benefici în buna funcţionare organismului, este un anticoagulant efecient, care ajuta la prevenirea atacului cerebral si a infarctului.

Ardeiul il putem consuma in stare proaspata in salate, sucuri, dar si copt in zacusca, tocana, sau conservat, sub forma de muraturi.

Vizualizare grilă:

Ardei Picior de Elefant ( Slonovo Noga ) 10 g

(0)
20,00 Lei

Ardei Picior de Elefant ( Slonovo Noga ) - Un ardei kapia dulce, mare si carnos care atarna pe planta si este recomandat pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare. Culoarea fructului trece de la culoarea verde inchis la culoarea rosu, avand greutatea de 150-250 grame. Este foarte rezistent la boli asigurand productii de 50-60 tone ..

Ardei capia Belo Uvo ( Urechea alba )

(0)
5,00 Lei

Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei capia de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre. Acesta are plantele puternice si fructe mari, foarte dulci (150-300 de grame).Soi de ardei capia cu fructe mari destinat ..

Ardei capia Slonovo Uvo ( Ureche de elefant )

(0)
5,00 Lei

Slonovo Uvo ( Ureche de elefant ) este un soi de ardei kapia dulce, mare si carnos care atarna pe planta si este recomandat pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare. Culoarea fructului trece de la culoarea verde inchis la culoarea rosu, avand greutatea de 150-250 grame. Este foarte rezistent la boli asigurand productii de 50-..

Ardei iute Chorbadjiiski 2 g

(0)
4,00 Lei

Chorbadjiiski este un ardei iute spiralat (ardei iute tip bulgaresc) cu o foarte mare popularitate pe piata din Romania.Fructele acestui soi de ardei iute sunt de culoare verde deschis, care se coloreaza apoi in rosu-aprins.Planta ardeiului iute  prezinta o inaltime medie de 40-50 cm, cu 2-3 ramificatii subtiri si produce fructe lungi, de apro..

Ardei iute Hungarian Wax Hot 1 g

(0)
2,49 Lei

Hungarian Wax Hot - soi de ardei iute timpuriu, potrivit pentru consum in stare proaspata, conservare cat si pentru uscare pentru boia. Fructele sunt de culoare galben stralucitoare, usor conice, cu o lungime de 10-12 cm,sunt acoperite cu un strat caracteristic de ceara, capata culoarea rosie la maturitate botanica prin care mareste si gradul acest..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)