Seminte Praz Bulgaresc

Praz Bulgaresc

Prazul arata ca o ceapa verde uriasa, dar are o aroma mult mai blanda, oarecum dulce si o textura mai cremoasa atunci cand sunt fierte.

Prazul este bogat in nutrienti, ceea ce inseamna ca este sarac in calorii, dar bogat in vitamine si minerale.

Prazul sau Allium porum, este o planta erbacee, bienala.

Prazul este simbolul national al Tarii Galilor, fiind foarte renumit si in Oltenia.


Vizualizare grilă:

Praz Gigant Bulgar 2 g

(0)
3,00 Lei

Soi tarziu foarte productiv, potrivit pentru consum in stare proaspata si pentru prelucrare.Tulpina este lunga, atinge 70 cm, iar miezul este in jur de 25 cm, este fin, are culoarea verde inchis si un gust excelent.Se pastreaza bine pe timpul iernii. Rezistent la boli. Se pastreaza bine pe timpul iernii.Perioada de vegetatie 110-150 zile.Se insaman..

Praz Gigant Bulgar 50 g

(0)
25,00 Lei

Praz Gigant Bulgar - Soi tarziu foarte productiv, potrivit pentru consum in stare proaspata si pentru prelucrare. Tulpina este lunga, atinge 70 cm, iar miezul este in jur de 25 cm, este fin, are culoarea verde inchis si un gust excelent. Se pastreaza bine pe timpul iernii. Rezistent la boli. Se pastreaza bine pe timpul iernii.Perioada de vegetatie ..

Praz Stara Zagora 72 - 50 g

(0)
25,00 Lei

Soi popular foarte productiv de praz. Formeaza o turpina fragila si fina de culoare indeosebi alba, cu lungimea de pana la 85 cm, complet dreapta. Frunzele au culoare galben-verde, sunt inguste, alungite, si ies sub un unghi de 45 grade din axul central. Soiul este rezistent la frig, se pastreaza foarte bine pe timp de iarna si are un gust excelent..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)