Seminte Rosii Bulgaresti

Seminte Rosii

Rosia numita stiintific Solanum lycopersicum, este o planta din familia Solanaceae.

Rosia este o planta nativa a sudului Americii de Nord si nordului Americii de Sud, avand un areal natural de extindere din centrul Mexicului pana in Peru.

Aceste legume consumate atat in stare cruda, cat si prin preparare termica, pot fi de culoare rosie, galbena sau mov, toate soiurile furnizand nutrienti esentiali pentru organism.

Rosiile ajuta pielea sa isi mentina aspectul estetic.

Beta carotenul din aceste legume, regasit si in alte legume precum morcovii sau cartofii dulci, au o actiune protectoare asupra pielii, in fata actiunii nocive a radiatiilor UV. 


Vizualizare grilă:

Tomate cherry negre 0.3 g

(0)
3,00 Lei

Soi timpuriu indeterminat cu aspect exotic, de culoare negru-violet, zemos cu miez de culoare rosu inchis si gust extraordinar de dulce. Se coace devreme si abundent in timpul verii. Este perfecta pentru crestere in containere si ghivece de flori in sere sau balcoane, insa se poate semana si in locuri insorite in gradina.Perioada de vegetatie 69-80..

Rosii Negre 0.5 g

(0)
5,00 Lei

ROSII NEGRE – Soi nedeterminat, mediu timpuriu, se caracterizeaza printr-o planta compacta incarcata cu fructe de marime medie in jur de 140-160 grame.Culoare mahagon inchis si o combinatie delicioasa de gust dulce si acru.Perioada de vegetatie este de 70-75 zile...

Rosii Vilma 0.2 g

(0)
4,00 Lei

Rosii Vilma - soi determinat cu productivitate inalta potrivit pentru gradinari amatori. Fructele sunt rosii, mici si rotunde cu greutatea medie de 15-20 g. Plantele sunt cu crestere pitica, cu tulpina solida, care le face potrivite pentru cultivarea in camp deschis, cat si in ghivece pe balcon, cu plante decorative.Perioada de vegetatie: 80-90 zil..

Seminte Tomate San Marzano 0.5 g

(0)
4,00 Lei

Soi determinat foarte productiv destinat productiei semitimpurii in camp.Forma fructului este alungita, cu greutatea medie de 130-140 g.Atunci cand sunt coapte, au culoarea rosu inchis, continut dens si un gust excelent.Este potrivit pentru pregatirea piureurilor, sucurilor si pentru uscare.Perioada de vegetatie 110 zile.Termen de semanat:pentru pr..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)