Seminte lucerna

Seminte lucerna romaneasca

Lucerna este o planta ierboasa care poate atinge 1 metru inaltime. Radacinile plantei ating 1-2 metri aceasta caracteristica permite plantelor sa supravietuiasca in perioadele de seceta.

Vizualizare grilă:

Seminte lucerna romaneasca Roxana 10 kg

(0)
250,00 Lei

Soiul de lucerna Roxana este un soi semiprecoce si are durata de exploatare de 3-5 ani. Este rezistent la seceta, iernare si la vestejirea fuzariana (Fusarium oxysporum) si are un potential de productie ridicat: 17-21 tone fan, substanta uscata / ha. Insusirile de calitate a fanului: 0,92 UN /kg de s.u.; 19,35 % proteina bruta; 72 % digestibilitate..

Seminte lucerna romaneasca Sandra 10 kg

(0)
250,00 Lei

Soiul de lucerna Sandra este un soi semiprecoce si are durata de exploatare de 3-5 ani. Este rezistent la seceta, iernare si la vestejirea fuzariana (Fusarium oxysporum) si are un potential de productie ridicat: 17-21 tone fan, substanta uscata / ha. Insusirile de calitate a fanului: 0,92 UN /kg de s.u.; 19,35 % proteina bruta; 72 % digestibilitate..

Lucerna drajata Letizia 10 kg

(0)
348,80 Lei

Lucerna drajata Letizia este un soi foarte longeviv – peste 5 ani de exploatare, rezistenta mare la seceta si iernat.Adaptare buna la toate tipurile de sol.Capacitate foarte mare de regenerare dupa taiereProprietati nutritionale si digerabilitate foarte bune, indicata pentru cresterea vitelorRezistenta excelenta la mucegai de zapada.RECOMANDARI&nbs..

Seminte lucerna romaneasca Madalina 10 kg

(0)
250,00 Lei

Soiul de lucerna Madalina este un soi semiprecoce si are durata de exploatare de 3-5 ani. Este rezistent la seceta, iernare si la vestejirea fuzariana (Fusarium oxysporum), are un potential de productie ridicat: 14-21 tone fan substanta uscata / ha. Insusirile de calitate a fanului: 0,93 UN /kg de s.u.; 19,58 % proteina bruta; 72 % digestibilitate..

Seminte lucerna romaneasca Orca - 10 kg

(0)
250,00 Lei

Soi romanesc de lucerna se se remarca prin rezistenta excelenta la frig, cadere si prin continutul ridicat de proteina.Caracteristici seminte lucerna OrcaSoi de lucerna produs in Romania ideal pentru cultivare in zonele secetoase si pe terenurile in panta;Planta are sistem radicular puternic;Inaltimea plantei este medie spre inalta, tulpina este lu..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)