Seminte Flori

Flori

Flori gasesti pe campuri, prin curti, prin florarie, si oriunde s-ar afla, acestea reusesc sa insufle bucurie si armonie.

O lume fara flori nu numai ca nu ar putea sa existe efectiv, pentru ca ciclul vietii in natura ar fi perturbat, insa nici din punct de vedere ideologic, lucrurile nu ar fi tocmai perfecte.

Omul are nevoie de frumusete si de arta in jurul lui, asadar, fara flori n-ar exista picturi celebre, fotografii senzationale, ori cadoul perfect pentru omul pe care il iubesti.

Topsem Cris va pune la dispozitie o gama variata de flori marca Florian.


Vizualizare grilă:

Albastrita mix 2 g

(0)
3,00 Lei

Albastrita mix - Planta anuala rezistenta. Creste la soare si la umbra usoara.Semintele se seamana in locul destinat pentru inflorire din aprilie pana in mai, la necesitate plantele se raresc. Infloreste din iunie pana in septembrie. Se poate efectua si semanat tarziu, toamna ca sa poata inflori primavara. Planta poate atinge inaltimea de 80 cm.&nb..

Amaranthus

(0)
3,00 Lei

Planta de un an cu flori vii si frumoase cu nuante de culori de la galben saturat pana la galben auriu, portocaliu si rosu purpuriu.Prefera expunere totala la soare si soluri umede, bine drenate.Soiul creste repede si este rezistent la temperaturi ridicate.Semanati intr-un loc acoperit la inceputul primaverii si transplantati plantele atunci cand p..

Amestec de flori alpin 0.5 g

(0)
3,00 Lei

Amestec de flori anuale rezistente potrivit pentru gradini alpine.Amestecul de flori alpin infloreste din august pana in octombrie. Semintele se seamana in martie-aprilie, se raspandesc egal si se acopera cu un strat fin de sol.Amestecul de flori alpin gata se transplanteaza din mai-iunie.Inaltimea acesteia este de aproximativ 20 cm...

Aubrieta mix 300 seminte

(0)
3,00 Lei

Aubrieta mix este o planta vivace, potrivita pentru gradini alpine. Creste la soare puternica si in soluri de drenare bune. Semintele se seamana la temperatura de 16-18 grade C.Dupa 30-40 zile se transplanteaza la loc permanent.Aubrieta mix infloreste de la sfarsitul lui martie pana in iunie.Specificatii tehnice:Insamantat incepand cu luna martie...

Azalee de gradina

(0)
3,00 Lei

Planta anuala rezistenta. Azaleea de gradina creste la locuri deschise si insorite. Infloreste din iulie pana in octombrie.Semintele se seamana direct la adancime mica in martie-aprilie, iar apoi plantele pregatite se raresc la distante de 20-25 cm. Inaltimea Azaleei de gradina este de aproximativ 20-50 cm.Numarul de seminte per plic - 800 bucati..

Banutei 600 sem

(0)
3,00 Lei

Planta bianuala potrivita pentru balcoane, straturi si borduri. Creste la loc insorit si semiumbrit si in toate tipurile de soluri. Infloreste in al doilea an din martie pana in iunie.Numarul de seminte per plic - 600..

Brahycome 0.3g

(0)
3,00 Lei

Planta anuala, creste cel mai bine la soare.Semintele se seamana in martie-aprilie,imprastiindu-se uniform,se acopera cu un strat fin de sol,se batatoresc si se stropesc.Plantele se transplanteaza in mijlocul lui mai, la distante de 20/20 cm.. Infloreste abundent toata vara si pentru a se ramifica mai bine este recomandat  sa se rupa varf..

Brumarele mix 0.4g

(0)
3,00 Lei

Planta anuala, potrivita pentru borduri si straturi de flori. Creste la loc insorit si bine drenat.Semintele se seamana in februarie-martie la temperatura de 8-10 grade C.Se imprastie egal se acopera cu un strat fin de sol se apasa si se uda. Daca se uda regulat cresc in 14 zile.Plantele gata se transplanteaza la distanta de 25 cm.Infloreste din iu..

Caldarusa 0.25 g

(0)
3,00 Lei

Planta vivace, nepretentioasa si rezistenta, creste la fel de bine in locurile insorite, semiumbrite si umbrite.Semintele se seamana la adancime de 0.3cm.La temperatura optimala de15-20 grade C, cresc in 20-25 zile In caz de semanat timpuriu infloreste in acelasi an, sau in caz de semanat mai tarziu, infloreste in anul urmator din aprilie pana in m..

Capsuni 0.2 g

(0)
3,00 Lei

Planta anuala, creste la locuri insorite, si in soluri cu propritetati bune de drenare. Semintele se seamana in martie-aprilie, se raspandesc egal, se acopera cu un strat fin de sol si se batatoresc.Este potrivita pentru containere, lazi si balcoane. Inaltime 30 cm.Cantitate de seminte per plic: 350 buc...

Carciumareasa Cactus Gigant Mix 1g

(0)
3,00 Lei

Planta anuala creste la soare puternica si in sol bogat cu substante nutritive. Se creste prin rasad, semintele se seamana la adancime de 0,5 cm in martie si cresc in 7-10 zile, se poate si prin semanat direct in sol bine tratat in aprilie. Infloreste din iulie pana in octombrie.Inaltime 90 cm. Numarul de seminte per plic - 120 bucati..

Carciumarese 1g

(0)
3,00 Lei

Seminte Carciumarese mari – Zinnia Elegans este o planta anuala de gradina si ghivece.Florile acesteia sunt foarte rezistente, atat pe planta cat si ca floare taiata. Infloreste bogat cu flori mixte...

Castraveti Decorativi 40 sem

(0)
3,00 Lei

Este un mix de plante exotice decorative cu fructe micute din familia dovlecilor cu aspect unic.Plantele sunt usor de cultivat.prefera locuri insorite si irigare moderata,nu sunt pretentioase la sol.Se cultiva cu scop decorativ,fructele atractive sunt potrivite pentru crearea de ornamente, ikebana, etc . Inaltime 200 cm.Numarul de seminte per plic:..

Ciubotica Cucului mix

(0)
3,00 Lei

Ciubotica Cucului este o planta vivace infloritoare.Aceasta creste la umbra usoara, in soluri cu drenare buna. Semintele se seamana din iunie pana in iulie, se imprastie egal pe sol, se batatoresc, dar fara sa se amestece cu pamant. Plantele gata se transplanteaza la locul permanent toamna.Ciubotica Cucului infloreste din martie pana in mai, i..

Clarkia 1g

(0)
3,00 Lei

Planta anuala rezistenta, creste cel mai bine la soare direct. Infloreste din iulie pana in septembrie.Specificatii tehnice: Insamantat incepand cu luna aprilie Tipuri de productie din seminte, din rasad Generalitati: Continut 3000 seminte/gram Greutate plic Plantare aprilie-mai Recoltare..

Clopotei

(0)
3,00 Lei

Planta bianuala potrivita pentru straturi de flori cu inaltimea de 80 cm.Creste la loc insorit sau la umbra usoara, in sol cu proprietati de drenare bune.Semintele se seamana in februarie, se imprastie egal, se batatoresc,dar fara sa se acopere cu sol,plantele se transplanteaza in aprilie.Este posibil si semanatul mai tarziu in mai-iunie, transplan..

Afişare 1 - 16 din 126 (8 pagini)