Seminte patrunjel

Seminte patrunjel profesionale

Patrunjelul este o planta erbacee legumicola, cu tulpina inalta, radacina pivotanta, alba, cu frunze aromate intrebuintate in medicina si alimentatie.

Planta are radacina pivotanta, conica sau alungita, de culoare alb-cenusie, cu gust dulce si miros placut aromat.

Tulpina florifera a patrunjelului este inalta pana la 130 cm, are forma cilindrica, este usor striata si ramificata chiar de la baza.

Frunzele patrunjelului sunt lucioase pe partea superioara si au un miros caracteristic extrem de placut.

Vizualizare grilă:

Patrunjel de frunze Gigante D'Italia 25 g

(0)
3,00 Lei

Patrunjelul de frunze Gigante D'Italia este o varietate de patrunjel de frunza standard.Foliajul este foarte bine dezvoltat, planta acestui soi de patrunjel are frunze netede, de culoare verde inchis, foarte atractive. Prezinta o putere de crestere de asemenea foartebuna dupa taiere.Frunzele sunt mari, crestate si foarte aromate.Patrunjelul d..

Patrunjel de frunze Ory 10g

(0)
3,50 Lei

Patrunjel de frunze Ory 10 g este un soi rustic de planta aromatica cultivat in camp deschis de primavara devreme si pana toamna tarziu, iar iarna in spatii protejate.Plantele au crestere viguroasa.Frunzele sunt mari, netede, au culoare verde inchis si sunt foarte aromate.Destinatie consumul in stare proaspata, pastrare (uscat sau congelat) si..

Patrunjel de radacina Halflange 25 g

(0)
3,50 Lei

Patrunjel de radacina Halflange 25 g este un soi cu radacina fusiforma, semilunga (15-20 cm) si de culoare alba. Prezinta un potential de productie foarte ridicat, greutatea unei radacini fiind de 150-200 g. Destinat consumului in stare proaspata, dar si procesarii sau stocarii. Prezinta rezistenta foarte buna la pastrare pe timpul iernii...

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)