Portaltoi F1

Portaltoi F1

Planta asupra careia se face operatia altoirii si care continua sa-si dezvolte radacina si, partial sau in intregime, tulpina.

Vizualizare grilă:

Portaltoi Aurora F1 2500 sem

(0)
590,00 Lei

Aurora F1 este un hibrid de portaltoi, de tip Lagenaria.Portaltoiul este produs special pentru cel mai timpuriu sezon de pepeni altoiti.Acest hibridul de portaltoi produse de firma Hazera  tolereaza temperaturi scazute.Portaltoiul Aurora F1 nu determina cresterea greutatii fructelor mai mult decat planta nealtoita.Hibridul de portaltoiul pentr..

Portaltoi Nimbus F1 1000 sem

(0)
236,00 Lei

Nimbus F1 este un hibrid de portaltoi de pepene verde, usor de altoit.Acest hibrid de portaltoi are un sistem radicular puternic, ce permite o dezvoltare echilibrata impreuna cu altoiul.Cel mai bun compromis in altoirea pepenilor verzi, pepenilor galbeni si castravetilor, obtinandu-se astfel timpurietate, productie mare si gust excelent.Bine adapta..

Portaltoi Nimbus F1 2500 sem

(0)
590,00 Lei

Nimbus F1 este un hibrid de portaltoi de pepene verde, usor de altoit.Acest hibrid de portaltoi are un sistem radicular puternic, ce permite o dezvoltare echilibrata impreuna cu altoiul.Cel mai bun compromis in altoirea pepenilor verzi, pepenilor galbeni si castravetilor, obtinandu-se astfel timpurietate, productie mare si gust excelent.Bine a..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)