Pepeni galbeni si rosiiF1

Seminte pepeni F1

Pepenele este o planta erbacee, cu tulpina taratoare. Se cultiva pentru fructul sau, care se coace vara, contine multa apa si este de gust dulce.

Vizualizare grilă:

Pepene galben Gina F1 500 sem

(0)
67,50 Lei

Gina F1 este un hibrid timpuriu de pepen galben, de tip galia.Acest hibrid de pepene galben este destinat cultivarii primavara devreme, in spatii protejate (sere si solarii).Fructele acestui sortiment profesional au o forma rotunda, ajung la greutati medii de aproximativ 2-3 kg, au o pulpa de culoare verde, fiind foarte gustoase.Coaja aspra ii conf..

Pepene galben Katinka F1 500 sem

(0)
67,50 Lei

Katinka F1 este un hibrid nou de pepene galben, de tip ananas orange.Acest sortiment profesional de pepene galben se remarca, pe langa culoarea interna diferita, si printr-un gust diferit fata de cel al hibrizilor Raymond F1 si Timeos F1.Forma fructului este alungita, iar coaja este asemanatoare tipului Ananas, avand o culoare galben – portocalie.G..

Pepene galben Makdimon F1 500 sem

(0)
100,00 Lei

Makdimon F1 este un hibrid extra-timpuriu de pepene galben, cu perioada de vegetatie de 65 zile de la plantare.Fructul este rotund, tip galia, de 1-1,5 kg, cu coaja galbena, cu nervuri si aspect de retea, iar miezul este alb-verzui, aromat, suculent, dulce.Prezinta o rezistenta deosebita la boli, precum: fainarea, fuzarioza.Se poate cultiva atat in..

Pepene galben Portogalia F1 500 sem

(0)
67,50 Lei

Portogalia F1 este un hibrid timpuriu de pepene galben tip galia, rezistent la transport si depozitare.Fructul este rotund, de greutate 1-1,5 kg, cu miezul portocaliu, foarte dulce si zemos.Este un hibrid fparte rezistent la fainare, fusarioza si mana. ..

Pepene galben Rachel F1 1000 sem

(0)
174,31 Lei

Rachel F1 este o varietate de pepene galben tip ananas, pentru culturi mai timpurii sau mai tarzii decat Raymond F1.Planta este echilibrata, rezistenta la fuzarioaza si fainare, ce conduce la productii ridicate.Fructele sunt uniforme, cu coaja rugoasa, rezistenta, cu aspect atragator.Pulpa este ferma, conferind cea mai indelungata rezistenta dupa r..

Pepene galben Raymond F1 500 sem

(0)
160,00 Lei

Raymond F1 este un hibrid viguros de pepene galben, tip ananas, rezistent la transport, cu un potential de productie ridicat, ce se remarca prin gustul si aroma fructelor. Fructele au forma alungita, miezul de culoare galbena, zemos, cu un continut ridicat de zahar si parfum specific. Hibridul este foarte popular printre cultivatorii de p..

Pepene galben Rebeca F1 500 sem

(0)
190,00 Lei

Rebeca F1 este o noua varietate de pepene galben, tip ananas, care a avut rezultate extraordinare pe solurile nisipoase de la DABULENI.Rebeca F1 este apreciata pentru vigoare si rezistenta indelungata a fructelor, in camp si dupa recoltare.Fructul este oval, de greutate 2,5-3 kg, cu miez galbui, foarte aromat, cu un continut ridicat de zahar...

Pepene galben Tagus F1 500 sem

(0)
67,50 Lei

Tagus F1 este un hibrid nou de pepene galben, de tip ananas.Este cu circa 10 zile mai timpuriu decat pepenele galben Raymond F1, o greutate mai mica decat acesta, avand in jur de aproximativ 2-2,5 kg.Pulpa acestui sortiment de pepene galben este de culoare crem si are un gust placut, coaja este rugoasa, de culoare galben – portocaliu, mai inchisa l..

Pepene verde Adam F1 500 sem

(0)
115,00 Lei

Adam F1 este un hibrid timpuriu de pepene verde de tip Sugar Baby.Fructele acestui sortiment profesional cantaresc in medie 9 – 10 kg.Fructele au o coaja de culoare verde inchis , forma ovala,  miezul de culoare rosu intens, crocant si un gust savuros.Acest hibrid de pepene verde se remarca prin faptul ca realizeaza productii ridicate de fruct..

Pepene verde Miracle F1 - 500 sem

(0)
75,00 Lei

Miracle F1 este un hibrid extratimpuriu de pepene verde, tip Crimson, cu pulpa ferma, coaja subtire, rezistent la transport.Planta este puternica, cu o crestere viguroasa, cu fructe de greutate 6-8 kg, avand cea mai dulce pulpa dintre toate varietatile.Miracle F1 recomandat pentru altoire pe Nimbus.Perioada de vegetatie: 85 zile...

Pepene verde Odem F1 1000 sem

(0)
155,00 Lei

Odem F1 este un hibrid extra-timpuriu de pepene verde, de tip sugar baby alungit.Acest hibrid de pepene verde ajunge la coacere in circa 70 zile de la transplantare.Fructul are o forma ovala, usor alungita, coaja de culoare verde inchis, “brumata”, subtire, miezul avand culoarea rosu aprins si un gust foarte dulce.Foarte buna capacitate de a lega, ..

Pepene verde Varda F1 1000 sem

(0)
215,00 Lei

Varda F1 este un hibrid de pepene verde, de tip Crimson, foarte timpuriu, avand perioada de vegetatie de 70-75 zile.Fructele acestui hibrid de pepene verde sunt alungite, foarte viguroase, de culoare verde mediu, cu pulpa rosie, foarte dulce, oval, ce atinge greutatea de 12-14 kg. Culoarea de baza este verde mediu, cu dungi late de culoare verde ne..

Pepene verde Vasko F1 1000 sem

(0)
100,00 Lei

Vasko F1 este un hibrid extratimpuriu de pepene verde, tip Crimson, cu recoltarea fructelor la 65-70 zile de la transplantare.Fructul este foarte viguros, rotund, putin alungit, cu greutatea cuprinsa intre 10-12 kg, acoperit de dungi late, inchise la culoare.Pulpa este crocanta, dulce, de culoare rosu intens.Vasko F1, altoit cu portaltoiul Nimbus F..

Pepeni galbeni Lavigal F1 500 sem

(0)
160,00 Lei

Lavigal F1 este un hibrid extra-timpuriu de pepene galben, tip galia, cu o durata de circa 75 zile pana la coacere.Este cel mai productiv dintre hibrizii tip Galia testati, datorita capacitatii remarcabile de a lega si greutatii de 1,5-2 kg pe fruct.Se poate cultiva protejat sau in camp.Este recomandat mai ales pentru cultura neprotejata, datorita ..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)