Ridichi luna F1

Seminte ridichi luna F1

Ridichea este o leguma cultivata in regiunile temperate pentru radacina ei suculenta si bulboasa. Latinii o numeau radicula, varietatile moi se folosesc pentru consumul uman, iar cele mari si fibroase se folosesc ca aliment pentru animale. Ridichile sunt foarte populare in Europa, in special in zonele reci, pentru ca pot fi pastrate mai multe luni dupa recoltare.

Vizualizare grilă:

Ridichi de luna Autella F1 10.000 sem

(0)
55,00 Lei

Autella F1 este o noutate pentru sezonul rece dedicata culturilor protejate.Prezinta uniformitate in ceea ce priveste forma si culoarea, creste rapid in conditii de lumina si caldura putina.Frunze erecte, de un verde proaspat atragator, rezistente la rupere.Ridichile au foarte uniforme, rotunde, cu o culoare rosie aprinsa, iar miezul este alb, de o..

Ridichi de luna Diego F1 25.000 sem

(0)
135,00 Lei

Diego F1 este un hibrid de ridichi de luna, destinat cultivarii primavara tarziu, vara si toamna devreme.Are un foliaj foarte aspectuos si este foarte bine atasat de radacini.Este un hibrid cu crestere foarte rapida.Produce bulbi de culoare rosie stralucitoare, cu coaja groasa, avand diametru de 45 mm.Bulbii rotunzi sunt foarte uniformi ca marime c..

Ridichi de luna Melito F1 10.000 sem

(0)
58,00 Lei

Melito F1 este un hibrid timpuriu de ridichi de luna, ce produce bulbi de culoare rosie stralucitoare, cu coaja subtire, avand diametru de 40 mm.Bulbii rotunzi sunt foarte uniformi ca marime si au o mare toleranta la crapare.Calitatea interna a bulbilor este foarte buna, pulpa este de culoare alba.Hibrid cu frunze groase si puternice, cu o lungime ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)