Seminte profesionale Syngenta

Hibrizi F1 Syngenta

S.C. Topsem Cris S.R.L. distribuitor autorizat va pune la dispozitie  hibrizi de legume cu rezistenta si toleranta la diversi factori de stres.

Hibrizii F1 Syngenta ofera productii excelente chiar si in conditii de strees climatic.

Produsele cultivate  prezinta un aspect deosebit si o rezistenta la transport.


Vizualizare grilă:

Seminte ardei gras Barbi F1 500 sem

(0)
116,30 Lei

Barbie F1 este un hibrid de ardei tip blocky pentru cultura de camp cu plante foarte rezistente la conditiile de stres.Barbie F1 (500 seminte) prezinta adaptabilitate foarte buna la conditiile din camp deschis si rezista bine la temperaturile ridicate de vara. De asemenea, hibridul se comporta excelent si la cultura in solarii. Culoarea este identi..

Seminte pepene verde Arashan F1 1000 sem

(0)
281,39 Lei

Arashan F1 este un hibrid profesional de pepene verde din gama Syngenta, cu timpurietate de 75 de zile si pepeni mari, de tip crimson Arashan F1 (1000 seminte) se remarca prin frunze mari, si o viguare excelenta a lastarilor. Puterea de crestere a plantei duce ulterior la cantitati mari produse. Arashan F1 se remarca prin capacitatea de a oferi pro..

Nu este in stoc

Seminte pepene verde Mirsini F1 1000 sem

(0)
299,86 Lei

Hibrid de pepene verde, tip Crimson, cu forma alungita.Plantele se caracterizeaza printr-o vigoare medie, asigurand o buna legare a fructelor.Manifesta comportament de tip generativ.Fructe uniforme ca marime.Se remarca printr-o calitate deosebita a fructelor, pornind de la uniformitatea acestora ca marime si forma pana la calitatea miezului.Culoare..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)