Seminte de castraveti autohtoni

Castraveti romanesti - autohton

S.C. Topsem Cris S.R.L. distribuitor autorizat va pune la dispozitie  soiuri autohtone  de castravete cornichon, castravete amar, castravete cu tepi cu rezistenta si toleranta la diversi factori de stres.

Seminte autohtone ofera productii excelente chiar si in conditii de strees climatic. 

Vizualizare grilă:

Castravete cu tepi Kiwano Tempus 5g

(0)
13,00 Lei

FRUCTUL: Greutatea medie: 375 g Forma: fructe alungite, usor cilindrice, rotunjite la ambele capete, cu proeminente spinoase de 1-1,5 cm Lungime: 6-16 cm Diametru median: 3-9 cm Culoarea la fruct imatur: verde inchis pestritat Culoarea la maturitatea fiziologica: galben stralucitor cu usoare cercuri de culoare in jurul spinilor Durata de pastrare a..

Castraveti romanesti Slanic 10 g

(0)
3,50 Lei

Slanic 10 g - soi de castraveti romanesti timpuriu destinat cultivarii in camp deschis cu fructe de tip cornichon, excelente atat pentu consum in stare proaspata cat si pentru industrializare. Adaptabilitatea si flexibilitatea acestei varietatii il face sa poata fi cultivat in toate zonele tarii.Soi timpuriu de tip cornison, recomandat pentru cultu..

Seminte castraveti amari Rodeo 5 g

(0)
13,51 Lei

Soiul poate fi cultivat in spatii protejate pe tot teritoriul tarii si in camp, in zone mai calde, vestul, sudul si sud-estul tarii.Cultura se poate infiinta prin rasad sau prin semanat direct. Cea mai eficienta metoda de infiintare a culturii s-a dovedit a fi cea prin rasad. Indiferent de mediul de cultura, sera, solar sau camp, o atentie deosebit..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)