Seminte Varza

Varza romaneasca

Varza (Brassica oleracea), cunoscuta si sub numele de curechi, este o leguma comestibila verde sau rosie, una din cele mai vechi legume cunoscute de om.

Era cunoscuta in randul alchimistilor drept materia prima a alimentelor.

Sucul verzei rosii poate fi intrebuintat ca indicator pH.

Varza este o planta bienala: in primul an vegeteaza, iar in al doilea an infloreste.

Face parte din familia Crucifere, numita asa deoarece are floarea de tipul patru, cu elementele florale asezate in cruce.

Florile sunt grupate in inflorescente de culoare galbena.

Vizualizare grilă:

Varza de Buzau

(0)
35,00 Lei

Varza de Buzau 50 g este un soi de varza alba cu perioada lunga de vegetatie (165-175 zile). Plantele sunt viguroase, frunzele fiind de culoare verde albastrui, acoperite cu pruina. Capatanile sunt globuloase, usor turtite, cu greutatea medie cuprinsa intre 3-4 kg, rezistente la crapare.Irigarea trebuie intensifica incepand din momentul invel..

Varza de Buzau 5 g

(0)
15,00 Lei

Varza de Buzau 5 g este un soi de varza alba cu perioada lunga de vegetatie (165-175 zile). Plantele sunt viguroase, frunzele fiind de culoare verde albastrui, acoperite cu pruina. Capatanile sunt globuloase, usor turtite, cu greutatea medie cuprinsa intre 3-4 kg, rezistente la crapare.Irigarea trebuie intensificata incepand din momentul invelirii ..

Seminte Varza de toamna Buzoiana 10 g

(0)
5,20 Lei

Acest soi semi-tarziu are o perioada de vegetatie de 165-175 zile, plante cu inaltime mijlocie, un diametru al rozetei de frunze mijlociu spre mare (75-90 cm).Culoarea frunzei este verde-albastrui, iar frunza acestei verze este bine acoperita cu pruina, avand nervura proeminenta.Capatatana verzei Buzoiana este circulara, indesata, cu diametrul intr..

Seminte varza toamna de Buzau 50 g

(0)
35,00 Lei

Soi de varza alba, tardiv cu perioada lunga de vegetatie cuprinsa intre 165-175 zile. Plantele sunt viguroase, capatana este indesata, mare cu greutatea de 2-6 kg. Se pot consuma in stare proaspata, dar este destinat si pentru pastrare iarna si industrializare.Productia ajunge la 60-80 tone/ha.          ..

Varza alba de toamna Buzoiana 10G

(0)
5,20 Lei

Soi de varza tardiv (140 zile de la rasarire pana la maturitatea de consum). Capatana transversal eliptica-circulara, de 18-21cm diametru, partial acoperita de Frunze. Greutatea medie a capatanii 2.0 – 4.0 kg. Frunzele din capatana sunt fine, de culoare albicioasa, suculente, iar capatanile sunt indesate. Soi foarte productiv : 60-80 t/ha. Tol..

Varza alba de toamna Isalnita 10g

(0)
5,20 Lei

Soi de varza de toamna tardiv, cu o perioada medie de 135 zile de la rasarit pana la maturitatea de consum. Cultura se infiinteaza prin rasad viguros, cu 6-8 frunze. Capatana este globuloasa, usor turtita, foarte indesata, de culoare verde albastrui cu pruina, cu Frunze interioare fine, suculente, de culoare alba. Greutatea medie a capatanilor ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)