Seminte Vinete romanesti

Vinete romanesti

Vanata sau patlagea vanata (Solanum melongena) este o specie a genului Solanum, originara din India de sud si Sri Lanka.

Vanata este o planta anuala, care are o inaltime de 0,4-1,5 m, cu frunze mari, lobate, lungi de 10–20 cm si late de 5–10 cm.

Floarea este alba spre purpurie, cu o corola cu cinci lobi si stamine galbene.

Fructul este unul carnos, cu un diametru de 3 cm la plantele salbatice (si mult mai mari la cele cultivate), care contine numeroase seminte mici si moi.

Vizualizare grilă:
Nu este in stoc

Vinete albe Romanita 2g

(0)
2,61 Lei

Soiul poate fi cultivat cu success in spatii protejate si in camp, are potential mare de productie, peste 35 t in camp, iar peste 60t in spatii protejate. Fructele sunt de calitate superioara, de culoare alba, cu sepale verzi, mari, ovoide, se coc usor, pulpa este alba, untoasa si au numar mic de seminte in fruct. Greutatea fructului variaza in..

Vinete romanesti Zaraza 5 g

(0)
3,50 Lei

Vinete romanesti Zaraza 5 g - soi de vinete semi-timpuriu, destinat culturilor in camp deschis.Tolerant la conditiile de stres si la agentii patogeni specifici. Adaptabil la diferite zone de cultura din tara. Plantele au o buna crestere generativa, foliaj bine dezvoltat, cu internoduri medii. Produce fructe de calibru mediu-mare, cu o greutate..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)