Seminte ardei

Seminte ardei macroambalat

Seminte ardei kapya, ardei gras, ardei gras galben, ardei iute, ardei gogosar.

Vizualizare grilă:

Seminte ardei gras rosu California Wonder 1 kg

(0)
650,00 Lei

California Wonder este un soi semitimpuriu de ardei gras rosu cu fructul este de tip blocky. Ardeiul gras rosu California Wonder are fructul format din patru lobi, cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca la maturitate intre 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este rosu aprins. Plantele de ardei gras California Wonder sunt de..

Seminte vrac ardei gogosar Topepo Red 1 kg

(0)
650,00 Lei

Ardei gogosar Topepo Red este un soi timpuriu potrivit pentru cultura in sere si solarii. Fructele seamana cu cele ale unei rosii, cu peretii grosi si au dimensiune de 8-10 cm in diametru. Aroma este una dulce si foarte suculenta. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este verde inchis, iar la maturitatea fiziologica in luna iunie e..

Seminte vrac ardei lung Corno di Toro Rosso 1 kg

(0)
650,00 Lei

Seminte ardei lung Corno di Toro Rosso este un ardei foarte dulce, gustos, cu piele subtire si peretii grosi. Se planteaza in sol fertil, bine compostat si plin de humus. Perioada de vegetatie 80 zile, pana la maturitatea de consum. Planta are inaltimea de 50-52 cm, foliaj bogat. Fructul are forma de teaca, cu lungimea de 20-23 cm si diametru..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)