Seminte ardei

Soiuri ardei

Seminte ardei kapya, ardei gras, ardei gras galben, ardei iute, ardei gogosar.

Vizualizare grilă:

Ardei gogosar Topepo Red 5 g

(0)
6,00 Lei

Ardei gogosar Topepo Red este un soi timpuriu potrivit pentru cultura in sere si solarii. Fructele seamana cu cele ale unei rosii, cu peretii grosi si au dimensiune de 8-10 cm in diametru. Aroma este una dulce si foarte suculenta. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este verde inchis, iar la maturitatea fiziologica in luna iunie este rosu..

Seminte ardei gogosar romanesc Splendens 5 g

(0)
8,50 Lei

Soi timpuriu de ardei gogosar romanesc destinat consumului in stare proaspata si industrializarii. Plantele gogosarului romanesc Splendens nu prezinta internoduri scurte si sunt viguroase, cu inaltimea medie de 50-55 cm si cu 3-4 ramificatii. Frunze de formă ovala si culoare verde intens. Fructele au culoarea verde intens inainte de maturitate, ros..

Seminte ardei gras galben Superior 5 g

(0)
9,50 Lei

Ardei gras Galben Superior este un soi pentru consum si industrializare. Fructul are o greutatea medie: 115 g si o forma: ascutit-tronconicaInaltime: 8-10 cm cu diametru: 6.5-7 cm iar grosimea pulpei: 7.5-8 mm.Culoarea la maturitatea de consum: galben pal iar culoarea la maturitatea fiziologica: rosie. Numar de lobi: 3-4.Ardeiul gras Galben Superio..

Seminte ardei gras romanesc Arum 5 g

(0)
12,00 Lei

Soi timpuriu, cu o perioada de vegetatie de 134 de zile, destinat consumului in stare proaspata. Planta este viguroasa, cu frunze de culoare verde deschis. Fructele sunt verzi la maturitatea de consum si rosii la maturitatea tehnologica. Greutatea fructului este de cca. 80 gr..

Seminte ardei gras romanesc Buzau 10 5 g

(0)
10,00 Lei

Soi de ardei gras romanesc timpuriu cu fructe de forma trapezoidala, de culoare galben-deschis. Fructele sunt de dimensiuni medii, raportul inaltime/diametru fiind de 9/6cm , cu grosimea pulpei de 6-7 mm si o greutate a fructului de 90-100 g. Se poate cultiva atat in solarii cat si in camp deschis pentru consum in stare proaspata sau industrializar..

Seminte ardei iute lung romanesc Decebal 2 g

(0)
8,99 Lei

Ardei iute lung romanesc Decebal 2 g este un soi cu o grupa de maturitate 02. Poate fi cultivat atat in spatii protejate cat si in camp pretabil pentru cultura in sistem ecologic.Fructul are are o culooare verde inchis, iar  la maturitatea fiziologica galben portocaliu. Lungimea fructului poate varia de la 14-17 cm in camp si 17-20 in sera.Se ..

Seminte ardei iute romanesc Vladimir 2 g

(0)
8,00 Lei

Ardei iute Vladimir 2 g este un soi cu grupa de maturitate timpuriu. Poate fi cultivat in camp, in spatii protejate dar este si pretabil pentru cultura in sistem ecologic. Ardeiul Vladimir are fructul picant, de culoare verde inchis, iar la maturitatea fiziologica este rosu intens cu luciu.Lungimea fructului poate varia de la 8-10 cm atunci cand se..

Seminte ardei kapia Ureche de elefant alb 25 g

(0)
16,00 Lei

Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei capia de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre. Acesta are plantele puternice si fructe mari, foarte dulci (150-300 de grame).Soi de ardei capia cu fructe mari destinat ..

Seminte ardei kapia Ureche de elefant rosu 10 g

(0)
13,51 Lei

Ureche de elefant (Slonovo Uvo) este un soi de ardei capia de camp, foarte bine adaptat conditiilor de clima din Romania atat din punct de vedere al dezvoltarii vegetative cat si al rezistentei la bolile specifice zonei noastre.Ardeiul Kapia Ureche de Elefant dezvolta o tufa puternic vegetativa, este viguros, foarte productiv cu fructe mari si foar..

Ardei lung Corno di Toro Rosso 5 g

(0)
7,00 Lei

Ardei lung Corno di Toro Rosso este un ardei foarte dulce, gustos, cu piele subtire si peretii grosi. Se planteaza in sol fertil, bine compostat si plin de humus. Perioada de vegetatie 80 zile, pana la maturitatea de consum. Planta are inaltimea de 50-52 cm, foliaj bogat. Fructul are forma de teaca, cu lungimea de 20-23 cm si diametrul bazei 5.8-6...

Ardei gras rosu California Wonder 5 g

(0)
6,00 Lei

Ardei gras rosu California Wonder 5 g este un soi semi-timpuriu de ardei gras rosu, cu fructul de tip blocky. Are fructul format din patru lobi, cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca la maturitate intre 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este rosu aprins. Plantele  sunt de vigoare medie si ofera productii ridicate. Se cons..

Seminte ardei gogosar Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Greutatea medie a fructelor variaza de la 180 g pana la 220 g.Grosimea pericarpului este de 12 mm. Culoarea fructelor la maturitatea tehnologica este  verde inchis, iar la maturitatea fiziologica rosu intens stralucitor. Asezarea fructelor este individuala in pozitie pendulara de forma rotund turtita cu suprafata neteda. Soi semi timpuriu, cu..

Seminte ardei gras galben California Wonder yellow 10 g

(0)
15,00 Lei

Ardeiul gras galben California Wonder este un soi semitardiv iar fructul este de tip Blocky. Fructele au patru lobi. Sunt ardei cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este galbena. Plantele de ardei gras California Wonder galben sunt de vigoare medie si ofera productii ridicate. Se consuma in stare..

Seminte ardei gras galben Cream Yellow 10 g

(0)
15,00 Lei

Ardeiul gras galben Cream Yellow este un soi semitardiv iar fructul este de tip Blocky. Fructele au patru lobi. Sunt ardei cu pulpa ferma, ce ajung sa cantareasca 140 - 170 g. Culoarea ardeilor este la maturitate este galbena. Plantele de ardei gras Cream Yellow galben sunt de vigoare medie si ofera productii ridicate. Se consuma in stare ..

Seminte ardei gras Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Soi semitardiv pentru cultura in camp deschis. Plantele au vigoare mare. Fructele sunt de tip BLOCKY (in 4 lobi) si de culoare rosu placut la maturitatea biologica. Greutatea medie este cuprinsa intre 140 - 170 g. Destinat consumului in stare proaspata, conservarii si industrializarii. Metoda de plantare : plantati 60.000 plante/ha (35 x 45 cm) Amb..

Seminte ardei gras Yolo Wonder 10 g

(0)
7,09 Lei

 Este unul dintre cele mai rezistente soiuri. Plantele compacte de 60cm inaltime, cu frunze dense, produc ardei dulci si crocanti din abundenta. Ardeii au forma de clopot si isi schimba culoarea de la verde la rosu stacojiu. Germineaza in 10-21 de zile si sunt gata de cules dupa 70-75 de zile...

Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.