Ceapa hobby

Ceapa verde hobby

Ceapa este o plant bianuala din genul allium, fiind si cea mai intrebuintata leguma din lume.

Vizualizare grilă:

Seminte ceapa alba de Buzau 50 g

(0)
21,24 Lei 25,00 Lei

Ceapa alba de Buzau este un soi semitardiv, cultivat prin semanare directa. Bulb de aproximativ 170 g, forma sferica, usor turtita, omogen, bine imbracat de frunzele exterioare care au culoarea galbena-maronie si alba in interior. Se pastreaza bine peste iarna. Recomandat pentru toate zonele producatoare de ceapa din tara noastra. Potential de prod..

Seminte ceapa alba Horti Tops 2 g

(0)
2,00 Lei

Ceapa alba este un soi semitimpuriu destinat culturilor prin semanat direct in camp deschis, primavara devreme. Bulbii formati sunt mari, de forma rotund-aplatizata si de culoare auriu inchis. Bulbii au fermitate foarte buna si iuteala medie. Recomandat pentru consum in stare proaspata si depozitare pe timpul iernii. Metoda de plantare: 400.000 pla..

Seminte ceapa alba Vertus Improved 25 g

(0)
10,00 Lei

 Vertus este un soi de ceapa alba semitimpuriu destinat culturilor prin semanare directa in camp...

Seminte ceapa rosie Brunswick 25 g

(0)
10,00 Lei

Brunswick este un soi de ceapa rosie semitimpuriu destinat culturilor prin semanat direct in camp deschis, primavara devreme. Bulbii formati sunt de marime medie, de forma rotund-aplatizata si de culoare rosu inchis. Bulbii au fermitate foarte buna si iuteala medie, sunt gustosi si foarte aromati. Recomandat pentru consum in st..

Seminte ceapa rosie Horti Tops 2 g

(0)
2,00 Lei

Ceapa rosie este un soi de ceapa rosie semitimpuriu destinat culturilor prin semanat direct in camp deschis, primavara devreme. Bulbii formati sunt de marime medie, de forma rotund-aplatizata si de culoare rosu inchis. Bulbii au fermitate foarte buna si iuteala medie, sunt gustosi si foarte aromati. Recomandat pentru consum in stare proaspata si de..

Seminte ceapa verde Horti Tops 3 g

(0)
2,00 Lei

Soi timpuriu cultivat prin semanat direct, pentru cultura in spatii protejate sau direct in camp deschis. Folosit pentru ceapa cu bulb mic si foliaj vertical, pretabil la vanzarea in legatura. Foliaj de culoare verde intens si bulb alb crocant. Gust specific, placut si neiute. Este recomandat pentru consum in stare proaspata. Metoda de plantare : 2..

Seminte ceapa verde White Lisbon 25 g

(0)
10,00 Lei

White Lisbon soi timpuriu cultivat prin semanat direct, pentru cultura in spatii protejate sau direct in camp deschis. Folosit pentru ceapa cu bulb mic si foliaj vertical, pretabil la vanzarea in legatura. Foliaj de culoare verde intens si bulb alb crocant. Gust specific, placut si neiute. Este recomandat pentru consum in stare proaspata ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.