Seminte cimbru

Soiuri cimbru

Cimbrul numit si cimbru de gradina este o planta perena. Planta nu atinge mai mult de 20-30 centimetri in inaltime. Cimbrul prefera verile lungi, calde, secetoase, iar iarna supravietuieste la temperaturi scazute.

Vizualizare grilă:

Cimbru Local (bulgaresc) 2 g

(0)
2,99 Lei

Cimbru Florian - planta arbusta de un an cu tulpini subtiri si drepte, cu frunze rare de culoarea bronzului si floricele mici de culoare roz deschis.Soiul prefera lumina,este usor de crescut si este potrivit pentru productie in ghivece de flori.Aroma sa foarte puternica si placuta il face un supliment de neinlocuit in preaprarea mancarurilor g..

Cimbru Local (bulgaresc) 5 g

(0)
5,00 Lei

Cimbru Local (bulgaresc) - planta arbusta de un an cu tulpini subtiri si drepte, cu frunze rare de culoarea bronzului si floricele mici de culoare roz deschis.Soiul prefera lumina,este usor de crescut si este potrivit pentru productie in ghivece de flori.Aroma sa foarte puternica si placuta il face un supliment de neinlocuit in preaprarea mancaruri..

Cimbru Local 50 g

(0)
12,99 Lei

Cimbru Local - planta arbusta de un an cu tulpini subtiri si drepte, cu frunze rare de culoarea bronzului si floricele mici de culoare roz deschis.Soiul prefera lumina, este usor de crescut si este potrivit pentru productie in ghivece de flori.Aroma sa foarte puternica si placuta il face un supliment de neinlocuit in preaprarea mancarurilor ga..

-35%

Mix condimente "Din gradina bunicii"

(0)
6,50 Lei 10,00 Lei

Mix condimente "Din gradina bunicii"Un amestec excelent din 4 condimente cunoscute si usor de cultivat pentru pregatirea mancarurilor preferate ale bunicii.Foarte cunoscute tuturor, cu acestea se poate gati de la iahnie de fasole pana la musaca.Contine:- marar- leustean- cimbru- patrunjel..

Seminte cimbru Horti Tops 2 g

(0)
2,00 Lei

Cimbru este folosit ca planta aromatica pentru condimentarea mancarurilor grase (cele cu carne), a salatelor de tomate si de cartofi, a branzeturilor traditionale, dar si ca planta medicinala (ceaiuri, siropuri). Perioada de semanat este in martie-aprilie in rasadnite sau in aprilie-iunie direct in gradina, in teren pregatit pentrusemanat. Se repi..

Nu este in stoc

Seminte cimbrisor Horti Tops 0.25 g

(0)
2,00 Lei

Cimbrisorul este folosit ca planta aromatica pentru condimentarea mancarurilor grase (cele cu carne), a salatelor de tomate si de cartofi, a branzeturilor traditionale, dar si ca planta medicinala (ceaiuri, siropuri)...

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.