Legume romanesti

Seminte romanesti

Soiuri romanesti de tomate buzau 47, tomate buzau 4, tomate buzau 22, tomate buzau 1600, rosii, varza de buzau, ceapa de buzau, dovleac orange agro, dovleac tudor, dovlecel radu, spanac romanesc, porumb deliciosul, pepene dulce de dabuleni.

Vizualizare grilă:
Nu este in stoc
-15%

Seminte ceapa alba de Buzau 50 g

(0)
21,24 Lei 25,00 Lei

Ceapa alba de Buzau este un soi semitardiv, cultivat prin semanare directa. Bulb de aproximativ 170 g, forma sferica, usor turtita, omogen, bine imbracat de frunzele exterioare care au culoarea galbena-maronie si alba in interior. Se pastreaza bine peste iarna. Recomandat pentru toate zonele producatoare de ceapa din tara noastra. Potential de prod..

Seminte rosii Buzau 1600 5 g

(0)
12,00 Lei

Tomatele Buzau 1600 se preteaza atat cultivarii in solarii, cat si cultivarii in camp, pe araci. Soiul este unul 100% romanesc, produs de institutul de la Buzau. Rosia Buzau 1600 are crestere nedeterminata, cu fructe de 200 de grame, cu forma sferica si culoare rosu-carmin. Fructul are o fermitate foarte buna si nu crapa. Se poate cultiva..

Seminte rosii Buzau 22 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Rosiile Buzau 22 sunt produse de statiunea de cercetare de la Buzau, avand crestere determinata si gustul rosiilor de altadata. Cresterea tomatelor Buzau 22 este una determinata, soiul fiind ideal a fi cultivat afara, in camp deschis, in cultura pe arac sau cu plantele lasate oloage. Greutatea medie a rosiilor Buzau 22 este de 180 de grame,..

Seminte rosii Buzau 4 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Soi timpuriu de camp, cu crestere determinata si coacere concentrata a fructelor. Tufa de vigoare medie, cu foliaj verde mediu. Fructe cu forma rotund-usor inalta, greutate medie de 100-150 g si indice de forma de 1.02-1.1 culoare verde-deschis inainte de maturitate si rosu intens la maturitatea fiziologica, adecvata pentru industrializare; prezint..

Seminte rosii Buzau 47 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Soi semitimpuriu, cu crestere determinata, vigoare mijlocie. Fruct mijlociu, greutate 100 g, forma sferica, usor turtita. Suprafata fructului este neteda, de culoare rosie-uniforma. Fruct ferm, coacere concentrata, continut ridicat in substante utile – recomandat pentru industrializare, putandu-se recolta mecanizat. Se cultiva cu succes in toate zo..

Seminte ardei gogosar romanesc Splendens 5 g

(0)
8,50 Lei

Soi timpuriu de ardei gogosar romanesc destinat consumului in stare proaspata si industrializarii. Plantele gogosarului romanesc Splendens nu prezinta internoduri scurte si sunt viguroase, cu inaltimea medie de 50-55 cm si cu 3-4 ramificatii. Frunze de formă ovala si culoare verde intens. Fructele au culoarea verde intens inainte de maturitate, ros..

Seminte ardei gras galben Superior 5 g

(0)
9,50 Lei

Ardei gras Galben Superior este un soi pentru consum si industrializare. Fructul are o greutatea medie: 115 g si o forma: ascutit-tronconicaInaltime: 8-10 cm cu diametru: 6.5-7 cm iar grosimea pulpei: 7.5-8 mm.Culoarea la maturitatea de consum: galben pal iar culoarea la maturitatea fiziologica: rosie. Numar de lobi: 3-4.Ardeiul gras Galben Superio..

Seminte ardei gras romanesc Arum 5 g

(0)
12,00 Lei

Soi timpuriu, cu o perioada de vegetatie de 134 de zile, destinat consumului in stare proaspata. Planta este viguroasa, cu frunze de culoare verde deschis. Fructele sunt verzi la maturitatea de consum si rosii la maturitatea tehnologica. Greutatea fructului este de cca. 80 gr...

Seminte ardei gras romanesc Buzau 10 5 g

(0)
10,00 Lei

Soi de ardei gras romanesc timpuriu cu fructe de forma trapezoidala, de culoare galben-deschis. Fructele sunt de dimensiuni medii, raportul inaltime/diametru fiind de 9/6cm , cu grosimea pulpei de 6-7 mm si o greutate a fructului de 90-100 g. Se poate cultiva atat in solarii cat si in camp deschis pentru consum in stare proaspata sau industrializar..

Seminte ardei iute lung romanesc Decebal 2 g

(0)
8,99 Lei

Ardei iute lung romanesc Decebal 2 g este un soi cu o grupa de maturitate 02. Poate fi cultivat atat in spatii protejate cat si in camp pretabil pentru cultura in sistem ecologic.Fructul are are o culooare verde inchis, iar  la maturitatea fiziologica galben portocaliu. Lungimea fructului poate varia de la 14-17 cm in camp si 17-20 in sera.Se ..

Seminte ardei iute romanesc Vladimir 2 g

(0)
8,00 Lei

Ardei iute Vladimir 2 g este un soi cu grupa de maturitate timpuriu. Poate fi cultivat in camp, in spatii protejate dar este si pretabil pentru cultura in sistem ecologic. Ardeiul Vladimir are fructul picant, de culoare verde inchis, iar la maturitatea fiziologica este rosu intens cu luciu.Lungimea fructului poate varia de la 8-10 cm atunci cand se..

Seminte castraveti amari Rodeo 5 g

(0)
13,51 Lei

Soiul poate fi cultivat in spatii protejate pe tot teritoriul tarii si in camp, in zone mai calde, vestul, sudul si sud-estul tarii.Cultura se poate infiinta prin rasad sau prin semanat direct. Cea mai eficienta metoda de infiintare a culturii s-a dovedit a fi cea prin rasad. Indiferent de mediul de cultura, sera, solar sau camp, o atentie deosebit..

Seminte castraveti romanesti Slanic 25 g

(0)
12,00 Lei

Soi de castraveti romanesti timpuriu destinat cultivarii in camp deschis cu fructe de tip cornichon, excelente atat pentu consum in stare proaspata cat si pentru industrializare. Adaptabilitatea si flexibilitatea acestei varietatii il face sa poata fi cultivat in toate zonele tarii.Soi timpuriu de tip cornison, recomandat pentru culturile de sezon,..

Seminte dovleac Orange Agro 1000 seminte

(0)
75,50 Lei

Soi de dovleac cu fructe piriform – alungite, cu coaja crem si pulpa portocalie. Greutatea lor poate ajunge la 3-4 kg. Plantele se comporta bine pe solurile usoare, nisipoase. Se poate consuma copt sau fiert. Se recomanda semanarea incepand cu luna mai. Se poate pastra in spatii uscate, bine aerisite o lunga perioada...

Seminte dovlecel romanesc Hapy 10 g

(0)
7,00 Lei

Soi romanesc, semitimpuriu, perioada de vegetatie 70-75 de zile. Tulpinile cresc sub forma de tufa medie, semitaratoare. Fructul este cilindric, verde deschis spre alb, cu miez ferm. Se poate pastra 10-12 zile, la temperatura de 2-3 grade. Celsiuis. Este rezistent la transport, boli si daunatori.Numar de seminte per plic: 70 de seminte (10 gr)Acest..

Seminte leustean Topaz 5 g

(0)
4,00 Lei

Soi ce poate fi cultivat atat in spatii protejate cat si in camp ca planta perena, fiind pretabil si pentru cultura in sistem ecologic. Prezinta potential mare de productie, vigoare puternica, se distinge prin aroma specifica pronuntata pe toate organele vegetative, valori maxime ale aromei finnd inregistrate in luna mai.Semanat: spatii protejate r..

Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.