Leustean hobby

Soiuri leustean hobby

Leusteanul este o planta perena comestibila folosita drept condiment in supe si in alte feluri de mancare. Planta poate creste pana la inaltimi de 2 metri si are flori galbene.

Vizualizare grilă:

Seminte leustean Lovage 20 g

(0)
17,00 Lei

Tulpina plantei este ramificata, groasa si tubulara. Frunzele sunt compuse, au o forma ovala si marginea zimtata. Culoare frunzelor este verde deschis. Florile cresc desupra tufei si au forma unei palarii. Acestea sunt mici si au culoarea galbena. Lesteanul se dezvolta corespunzator intr-un loc semiumbros al gradinii...

Seminte leustean Topaz 5 g

(0)
4,00 Lei

Soi ce poate fi cultivat atat in spatii protejate cat si in camp ca planta perena, fiind pretabil si pentru cultura in sistem ecologic. Prezinta potential mare de productie, vigoare puternica, se distinge prin aroma specifica pronuntata pe toate organele vegetative, valori maxime ale aromei finnd inregistrate in luna mai.Semanat: spatii protejate r..

Seminte leustean Horti Tops 0.5 g

(0)
2,00 Lei

Leusteanul este o planta care poate atinge inaltimi de aproximativ 2-3 metri. Tulpina plantei este ramificata, groasa si tubulara. Frunzele sunt compuse, au o forma ovala si marginea zimtata. Culoare frunzelor este verde deschis. Florile cresc desupra tufei si au forma unei palarii. Acestea sunt mici si au culoarea galbena. Din flori rezulta semint..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.